Poznato je već da popularni izvođač Devito ne voli puno da priča o svom ljubavnom i privatnom životu. Međutim, popularni treper iznenadio je pratioce i otkrio da se zaljubio.

Naime, Devito je objavio fotografiju ruske umetnice Milene, koja je na Instagramu upisana kao Milyarasaliya i broji 240 hiljada pratilaca na društvenoj mreži.

"Ja sam se zaljubio", napisao je treper a potom poručio pratiocima da taguju u komentaru osobu koja je njima "uh", kako kaže.

Za kratko vremena objava je prikupila više od 27 hiljada lajkova, ali i pregršt komentara ispod fotke, među kojima su se našli Vojažev i Teodorin.

devito o devojci u koju se zaljubio
printscreen/instagram 

Vojaž je označio takođe jednu stranu javnu ličnost - Malu Trevejo, koja ima više od 10 miliona pratilaca, dok je Teodora tagovala samu sebe, što je nasmejalo mnoge.

Iako je Devitova objava privukla veliku pažnju fanova, on ju je ubrzo obrisao sa svog profila, te samo možemo zaključiti ili da se pokajao i "odljubio" ili mu je bilo dosta zabave za taj dan.

Podsetimo, Devita još zovu "Milioner sa maskom" jer je poznato da fantomku ne skida sa lica. 

Reper je, tekstopisac, režiser, scenarista i producent muzičkih spotova. Iako je rođen u Kragujevcu, Devito živi i radi u Beogradu. Pre muzike bavio se fotografijom, a potom je U Beogradu osnovao produkcijsku kuću "Da Video", koja je zadužena za spotove brojnih muzičkih zvezda u Srbiji i regionu. 

Danas je jedna od najvećih zvezda regiona, a njegove pesme imaju milionske preglede.