Jedno od novih imena na trep sceni, Boris Vuku, uspeo je da za kratko vreme privuče ogromnu pažnju. 

Umetnik je pre par meseci izbacio album #novaMODA u izdanju Bassivity Digitala, a zgodni Boris, zapao je za oko mnogim pripadnicama lepšeg pola. Ipak, dame, ako ste želele da "ulovite" ovog opasnog šmekera - loše vesti, Boris je upravo stao na ludi kamen i to sa dugogodišnjom izabranicom, manekenkom Nikolinom Janković.

Boris je radosnu vest objavio na svom Instagram profilu, a pratioci su, zahvaljujući storijima, videli deo atmosfere sa njihovog posebnog dana. 

Instagram/borisvuku Boris Vuku venčanje

Za one koji ne znaju, Boris Vukušić Vuku rođen je 13. septembra 1988. godine u Beogradu. Od malih nogu je putovao po svetu i upoznao razne kulture. Živeo je u Moskvi i u Santo Domingu. To je odigralo važnu ulogu u njegovom umetničkom razvoju jer danas peva i piše pesme na četiri različita jezika (engleski, španski, ruski i srpski).

Godinama se bavio manekenstvom, glumio, statirao i koproducirao na raznim snimanjima, a i radio je kao stilista i kostimograf. To iskustvo je doprinelo razvoju njegovog prepoznatljivog i jedinstvenog stila. Pre nego što je i sam stao pred kamere kao izvođač, kao producent i stilista radio je za naše muzičke zvezde: Rastu, Relju, Elenu Kitić, Cviju...

Za sebe kaže da nije ni reper, ni pevač, ne voli definicije ni ograničenja, već je za njega umetnost "jezik duše, a duša nema granice".

Sa Nikolinom je u vezi već 4 godine, a u nastavku pogledajte još neke fotografije lepe dvadesetjednogodišnje manekenke, koju porede sa Adrijanom Limom.

Redakcija Wanted-a im želi sve najlepše u zajedničkom, bračnom životu.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.