Sa izlaskom nove pesme, njihovo ime je uvek među prvim mestima na trendingu na Jutjubu. Donose hitove, imaju specifičan stajling i o njihovim koracima se često priča.

Ipak, znamo li dovoljno o najaktuelnijim licima?

David Ljubenović Devito

Znamo da fantomku ne skida ni prilikom snimanja spotova zbog čega je dobio nadimak „Milioner sa maskom“. Devito je reper, tekstopisac, režiser, scenarista i producent muzičkih spotova. Iako je rođen u Kragujevcu, Devito živi i radi u Beogradu. Pre muzike bavio se fotografijom, a potom je U Beogradu osnovao produkcijsku kuću „da Video“, koja je zadužena za spotove brojnih muzičkih zvezda u Srbiji i regionu.

Ksenija Knežević

Iako devojke zbog svoje lepote često izgledaju starije, članica grupe „Hurricane“ rođena je 24. januara 1996. godine. Talenat i ljubav prema muzici pokazala je vrlo rano, zbog čega je pohađala UMS školu za talente i učestvovala na raznim dečjim festivalima. Završila je Muzičku školu „Vojislav Vučković“, odsek klavir. Šira domaća javnost ju je upoznala 2013. godine kao jednu od članica grupe Skys koja je nastupila na Beosongu sa pesmom „Magija“. Dve godine kasnije, počela je da peva prateće vokale na koncertima i nastupima poznatim muzičarima, poput Dade Topića, Željka Joksimovića i drugih.

Mihajlo Veruović Voyage

Pevač, treper, kompozitor, tekstopisac a ima samo 19 godina. Već u petom razredu počeo je polako da se bavi muzikom. Sa grupom školskih drugara osnovao je rok bend. Živeo je u Francuskoj, a Mihajlo je jednom prilikom otkrio da su njegova porodica i on bili primorani na seldibu, zbog svoje bezbednosti. Naime, njegov otac Milan Veruović je ranjen tokom atentata na pokojnog srpskog premijera Zorana Đinđića.

Senida Hajdarpašić

Ona je za vrlo kratko vreme „osvojila“ regionalno tržište, zbog čega je mediji nazivaju „balkanskom trep divom“. Iako je od uvek želela da se bavi nekim javnim poslom, „kočilo“ ju je to što je bila vrlo sramežljiva. Zato je pevala samo kada je sama kod kuće. Sve je počelo kada ju je sestra prijavila za muzičko takmičenje. Pobedila je i dobila ponudu da potpiše ugovor sa jednom slovenačkom diskografskom kućom.

Elena Kitić

Elena se bavi trep i r‘n‘b muzikom a rođena je u Hanoveru u Nemačkoj. Veliku popularnost kao pevačica stekla je 2016. godine kada je snimila duet „Folira“ sa popularnim Jala Bratom. Elena danas važi za najspecifičniju osobu zbog autentičnog modnog stila, ali i pesama.