Brk - muška kozmetika

Brk predstavlja malu zanatsku radionicu koja se bavi proizvodnjom prirodne muške kozmetike. Kako navode na svom sajtu, cilj je da svakom muškarcu ponude najkvalitetniju negu brade, kose i kože. Ulja, sapune, voskove i sve ostale proizvode prave u malim serijama, na tradicionalan način i proverenim recepturama. Sastojci koje koriste su: ulje badema, avokada, kokosa, koštice kajsije, ricinusa, palmino ulje...

Valentina i karanfil 

Najdivnija čokolaterija u Beogradu jeste Valentina i karanfil. U njoj ćete naći domaće, ali i strane kraft čokolade najrazličitijih ukusa. Ruža i kardamon, cimet, crni čaj, pečeni bademi, zeleni čaj, banana, kruška, pomorandža...

Barbosa 

Ukoliko ste, pak, u potrazi za kvalitetnom i stajliš muškom modom onda je Barbosa pravi izbor. Košulje, sakoi, rolke, jakne... Samo neki su od komada iz asortimani ovog brenda koji odiše i elegancijom i kežual vajbom.

Peligro sos 

Achtung, achtung! Samo za one koji vole ljuto. U ponudi ovog brenda ljutih soseva se nalazi: Gnev pravednika (ljuti sos sa malinom i još ima Stalonea na ambalaži, how cool is that?!vom),Turbo Havana (habanero papričice, mango i limeta) i Banatski brener (ljuti sos sa bundeov).

H

Hoop shop

Na ovom online shopu pronaći ćete rokovnike, planere i agende koje olakšavaju život, a svima je potrebna dodatna pomoć oko organizovanja posla i privatnih obaveza u 2021. godini.