Za neke kliše, za neke odraz slobodnog duha, a za neke način iskazivanja životnih mudrosti. Poznate ličnosti su oduvek kroz tetoviranje pokazivali svoju buntovničku stranu i želju za originalnošću.

Tetovaže poznatih dama su uglavnom nežne, sa nekim dubljim značenjem i svaka od njih sa ponosom nosi i pokazuje samo njoj značajni trajni crtež. U nastavku smo izdvojili poznate dame sa upečatljivim slikama...

Nikolija Jovanović

Poznata je kao veliki ljubitelj tetovaži. Njeno telo krasi više destina popularnih slika, a ona koja je izazvala najveću pažnju, svakako je tetovaža na intimnom delu tela. Veliku pažnju je pruvkla i slika lika njene majke koju je pre nekoliko godina istetovirala na ruci.

nikolija jovanović tetovaža
Instagram 

Nataša Bekvalac

Pevačica se pre nekoliko godina tetovirala i to zbog ljubavi. Naime, ona ima tetovažu labuda u donjem delu stomaka, a koja se proteže od kuka do međunožja.

Posvetila ju je bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću kao simbol večne ljubavi. Takođe na vratu ima slovo "H" koje je posvećeno njenoj starijoj ćerki Hani, a na ruci ima sliku cvetova.

nataša bekvalac tetovaža
Instagram 

Jelena Karleuša

Mala od skandala je nakon rođenja njenih ćerku na ruci isteotovirala njohova imena - Atina i Nika. Nedavno je privukla veliku pažnju tetovažom na usnama. Na nobičnom delu tela za tetovaže osvanula je reč "Wild" (Divlja), a nije poznato da li j reč o trajnoj tetovaži.

Katarina Grujić

Mlada pevačica je poznata kao veliki ljubitelj slika na telu. Kaća ima tetovaže na rukama, nogama, leđima, vratu... Domaći mediji su pisali da Grujićeva na svom telu ima čak 14 tetovaža.

katarina grujić tetovaža
Instagram 

Teodora Džehverović

Mlada popularna pevačica voli minijaturne tetovaže, a na svom telu ih ima nekoliko. Teodra Džehverović ima dve tetovaže na rukama, u predelu dekoltea, na butini, kuku, desnoj dojci...

teodora džehverović tetovaža
Instagram 

Zorannah

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah oduvek je volela slike na telu. Sva slika ima posebno značenje, a blogerka je do sada ukrasila vrat, ruke, rebra...

zorannah tetovaža
Instagram 

Maja Berović

Pevačica je na donjem delu stomaka uradila tetovažu pištolja. O pomenutoj tetovaži Maja se nikada nije oglašavala, tako da nije poznato da li ju je pevačica na svom telu nacrtala samo kao ukras ili pak ista ima i neko značenje.

maja berović tetovaža
Instagram