Navikli smo da je Jelena Karleuša neko ko pomera granice na Balkanu. U svakom smislu!

Uostalom, nadimak "Diva" nije dobila za džabe, a svedoci smo da je sa razlogom godinama jedna od najomiljenijih poznatih ličnosti, ne samo u Srbiji, već i šire.

Mnogi su pokušavali da je iskopiraju, ali uzalud, jer je Jelena uvek vadila novog "keca iz rukava". "Mala od skandala" uvek je svojoj publici predstavljala nešto novo i potpuno neviđeno na ovim prostorima, bilo da su u pitanju modna izdanja, spotovi ili nastupi.

jelena karleusa
Instagram 

Međutim, sada je otišla korak dalje.

Naime, Jelena je jednom fotografijom napravila pravu pometnju na Instagramu, a sve zbog tetovaže. Ali ne bilo kakve. Naime, ako je suditi po objavi, pevačica je rešila da istetovira reč "Wild" ("Divlja")na unutrašnjem delu usne.

Iako ne znamo da li je tetovaža prava ili je sve to odrađeno za potrebe snimanja, komentari njenih obožavatelja samo su se ređali, a objava je za manje od sat vremena dostigla preko 32 hiljade lajkova.

Pratioci su na prvom mestu oduševljeni njenom lepotom, ali i hrabrošću, a mnogi su pitali i da li je i koliko bolelo, ukoliko je tetovažu zaista uradila.

Nije nepoznanica da našu pevačicu prate i kopiraju brojne svetske i domaće zvezde, te da bi bez pogovora mnogima mogla da održi modne lekcije, a ovog puta Jelena je rešila da se pridruži svetskim zvezdama koje su takođe istetovirale isto mesto.

Primera radi, Noa Sajrus, sestra Majli Sajrus na usni je istetovirala "Reh" što u neku ruku dođe kao onomatopeja režanja, dok je čuvena "Hana Montana" usnu ukrasila tužnom mačkom.

Ćerka Majkla Džeksona, Paris na donju usnu istetovirala je ime omiljenog benda "Motley Crue", a čak je i manekenka Kendal Džener odlučila da ovaj deo tela ukrasi sa jednim sočnim "mjau".

Čuveni šminker i influenser Džejms Čarls na usni ima "Sisters" ("Sestre") kako se obraća svojim fanovima, a pevačica Kesha istetovirala je "Suck it", što bi u rpevodu značilo "no*i se".

Tetovaže na unutrašnjem delu usne popularne su godinama, ali je loša strana (ili pak dobra) što brže blede jer su uvek u kontaktu sa pljuvačkom, ali i hranom i pićima, te ukoliko želite da izgleda "sveže" moraćete je češće "osvežavati" mastilom.

Da li je Jelena zaista istetovirala usnu ili ne ostaje da vidimo, ali je bez sumnje još jednom pokazala da joj nema ravne kada treba "podići prašinu" i napraviti lom na internetu.

screenshoot/instagram, Instagram Jelena Karleuša