TETOVAŽE KOJE PRIKAZUJU NERASKIDIVU VEZU SESTARA: Pronašli smo deset najlepših slika

Povezanost možete iskazati različitim motivima.

printscreen/instagram/blackinkoust, printscreen/instagram/zaya 

Kažu da je ljubav između sestara nešto potpuno posebno. U korist toj tvrdnji mogu se naći i brojni citati velikana koji manje više kažu isto - svet je lepši kada imaš sestru. 

Međutim, ako je vaša veza toliko jaka da ste poželeli da tu ljubav obeležite "matching" tetovažama, potrudili smo se da pronađemo najlepše primere na internetu koji vas mogu dodatno inspirisati.

Naravno, ako su tetovaže nešto što volite.

Sibling tattoos veliki su hit godinama, a ljudi tetoviraju najrazličitije stvari. Naravno, ukoliko želite da istetovirate srce, cvet, datum ili neki simbol - nemamo ništa protiv, ali ne bi bilo loše da pronađete nešto što će još bolje dočarati ljubav koju osećate prema svojoj najomiljenojoj osobi.  

Naravno, ne zaboravite da za ovako nešto na prvom mestu odaberete siguran Tattoo studio, ali i da tetovaže zahtevaju negu dok se ne zacele, a to znači izbegavanje upotrebe jakih proizvoda, kao i izlaganje suncu. 

Prvih sedam dana su najbitniji, a tattoo majstor će vam detaljno objasniti šta smete, a šta ne smete da radite. I naravno, motive pažljivo odaberite da se ne biste kajali jednog dana.

A sada, da se vratimo na ideje. 

1. Ilustracije 

Poslednjih godina posebno su popularni crteži poput dečijih. Dodajte im neke karakteristične crte poput specifične frizure ili nečeg sličnog i eto ga. Potpuno neodoljivo, zar ne?

2. Ruke

Postoji nešto u onoj dečijom razbrajalici "mir, mir, mir, niko nije kriv..." pogotovo ako se uzme u obzir mišljenje da se sestre uglavnom svađaju kao male. Međutim, činjenica je da i pored ljutnje i svih mogućih svađa i nesporazuma, lepo je kad imate nekog ko je uz vas. Prst o prst i eto predivne, nežene tetovaže koja će izgledati fantastično i nositi najlepšu poruku - "Ti si moja osoba. Uvek ćeš biti moja osoba."

3. Sidro

Sidro simbolizuje sigurnost i zaštitu, a ovaj nekadašnji omiljen motiv moreplovaca idealan je za bratsko-sestrinske tetovaže. Braća i sestre su jedni drugima najbolja potpora u životu, te baš kao što sidro štiti brod da ga ne odnese oluja, isto je i kad su u pitanju porodični odnosi. 

4. Ptice

Sestre su baš kao ptice iz istog jata. Čak i ako su udaljene kilometrima one uvek nađu put jedna do druge. Baš poput sestara čija je veza neraskidiva.

5. Srce 

Srce je, kao što znate, simbol ljubavi. Osim za sestrinske, ovo je dobar izbor i za partnerske tetovaže. Da li želite u boji, geometrijski stilizovano ili sa dodatnim ukrasima, to je samo na vama. 

Pogledajte par sjajnih primera:

6. Cvet

Stara izreka kaže: "Sestre su cvetovi istog vrta - tako slične, a tak orazličite istovremeno" i mi se apsolutno slažemo. Zato i ne čudi što je ovo jedan od najčešćih motiva. 

7. Papirne figure

Kada smo bili mali voleli smo da pravimo papirne aviončiće ili brodove. Nekima su to bile i omiljene zanimacije. Ovo su poslednjih godina jedni od najpopularnijih motiva. Simbolizuju detinjstvo, vezu, spontanost, povezanost, sreću... 

8. Velika i mala sestra

Među sestrama su popularne i veoma jednostavne tetovaže na kojima je ispisana jednostavna distinkcija koja je mlađa, a koja starija sestra. Možete ih upotpuniti i datumom rođenja ili nekim drugim motivom sa liste.

9. Sazvežđa

Minimalistički i lepo. Postoji čitav niz motiva sa rasporedom zvezda, horoskopskim znakovima. Ali, ako volite nešto jednostavno, a efektno, ovo je onda pravi izbor za vas.

10. Životinje

Ukoliko smatrate da su životinje bolji način da prikažete vašu povezanost, i tu imate mnoštvo motiva. Mi smo pronašli neke interesantne primere koji vas mogu inspirisati za nešto slično, pogotovo ako dajete jedni drugima "životinjske" nadimke.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1