Pevačica Keša Rouz Sebert osvojila je svet mega-hitovima "Tik Tok", "Die Young" i "Timber" i gotovo preko noći postala velika zvezda. Žarila je i palila muzičkom scenom, a onda kao da je u zemlju propala.

Nakon što se 2014. godine prijavila u centar za rehabilitaciju nakon višemesečne borbe sa poremećajem u ishrani, ostala je tamo tri meseca, a onda je klupko počelo da se odmotova.

Pevačica je priznala da je uzork svega bila turbulentna muzička industrija, ali i mediji. "Izgladnjivala sam se. Što je meni bilo lošije i što sam bila bolesnija, to mi je sve više ljudi govorilo da izgledam bolje", pričala je Keša.

"Govorili su mi da nastavim štagod da radim i da zgledam predobro", rekla je jednom za "Rolling Stones". Iako joj je rehabilitacija mnogo pomogla, priznala je da nije bilo lako ponovno zavoleti sebe. "Plakala sam nad ugljenim hidratima. Mislila sam 'Ne mogu da ih jedem. Zbog njih ću postati debela, a ako postanem debela, ne mogu biti pevačica jer pevačice ne jedu, ne mogu biti debele'", dodala je.

Međutim, to nije bilo sve. Keša je iza maske nasmejane devojke krila ogomne tajne. Svoj uspeh platila je skupo, a sve se to odrazilo na nju tokom predhodnih par godina. Otkrilo se da ju je menadžer Lukas Gotvald, poznatiji kao Doktor Luk fizički i psihički zlostavljao godinama, a ona nije smela da kaže ni reč protiv čoveka koji ju je vinuo u zvezde jer su na njegovoj strani bili novac i moć, dok je ona bila samo još jedna 20-godišnjakinja. Rezultat je bilo narušeno psiho-fizičko stanje, a producenta je odlučila da tuži.

Međutim, pokušaj da se istrgne iz kandži napasnika doveo ju je do toga da je, usled nemogućnosti da dokaže njegovu krivicu, praktično bila u kandžama nasilnika koji je odlučio da stavi tačku na njenu karijeru koja je do tada bila u vrtoglavom usponu.

Četiri godine nije smela da peva i nastupa, a po Kešinom priznanju, to je bio najgori period u njenom životu. 2017. godine konačno se vratila na muzičku scenu albumom "Rainbow" na kom je opisala sve što je prošla. U tom periodu pevačica je često imala i višak kilograma, te su je nebrojneno puta uslikali u više nego nereprezentativnim izdanjima.

kesha
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tokom 2020. nosila je tamnu kosu zbog koje je mnogi nisu prepoznali, a u brojnim emisijama gostovala je u veoma čudnim izdanjima i delovala izmučeno, umorno i kao da nije prisebna.

Međutim, čini se da su loši dani zaista iza nje konačno, kao i da se posvetila zdravom načinu života, te danas vredno radi na tome da bude ali i izgleda zdravo.

Iako su je paparaci nedavno uslikali u izdanju koje je oduševilo brojne obožavatelje, jer je izgledala bolje nego tokom predhodnog vremena, nove fotografije sa odmora na Havajima zabrinule su sve.

kesha
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Razlog je Kešino lice koje je izgledalo kao da su ga izujedale pčele, odnosno, kao da je pevačica preterala sa botoksom. "Nisu joj potrebne te stvari", "A taman je izgledala dobro", "Preterala je sa plastikom", "Nadam se da je samo umorna, pa je zato podbula", "Izgleda mi jako bolesno"... samo su neki od komentara zabrinutih fanova.

Da li je Keša preterala sa botoksom, ili se prosto samo malo "opustila" procenite sami, ali svakako je lepo videti da se ponovo smeje i da ponovo nastupa, nevezano za to kako izgleda.