Kada kažemo sestra Majli Sajrus, verovatno će vam pasti na pamet Noa, koja je takođe pevačica i koju često možemo videti u javnosti. Međutim, istina je da Majli ima još jednu sestru koja je takođe u svetu glume i muzike.

Reč je o 33-godišnjoj Brendi Sajrus koja nije toliko slavna kao njena sestra Majli. Zapravo, iako se predstavlja kao glumica, poslednje projekte radila je 2017. godine, a dani njene glumačke "slave" uglavnom su vezani za Dizni kanal koji je proslavio i samu Majli. Danas uglavnom radi kao DJ, iako se šuška da će se vratiti u svet filmova i serija ponovo.

Nedavno su je paparaci slikali na plaži u Meksiku gde je bila u društvu prijateljice. Nosila je crni bikini koji je isticao njeno vitko telo, a mnogi su komentarisali da izgleda i bolje od Majli. Izvori kažu da nikad nije mogla da se u potpunosti iskaže kada su u pitanju talenti, jer je sva pažnja usmerena na Majli. 

brendi sajrus
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kada je u pitanju ljubavni život, Brendi je već duže vreme u vezi sa Reinartom Viserom iz Južne Afrike sa kojim neretko pozira za svoj Instagram profil.

Međutim, u decembru je otkrila da je njen dečko morao da se vrati u rodnu zemlju zbog problema s vizom, a uz to je priznala i da su postojali dodatni razlozi zbog kojih je otišao.

Brendi na Instagramu inače prati milion ljudi, a pre par meseci okačila je fotografiju sa dečkom gde mu sedi u krilu i u prokomentarisala  navode da su raskinuli.

"Trenutno radimo na nekim ozbiljnim stvarima u našoj vezi, ali nismo raskinuli. Obećavam da ću vas informisati, ali hvala unapred što nam dajete vremena da ovo međusobno rešimo u privatnosti. Da pojednostavim, veze su jako, jako teške, ali prava ljubav je vredna svega", napisala je Brendi.

Inače, glumica, koja živi u Los Anđelesu je zapravo polusestra pevačici Majli. Njena majka Leticija se udala za kantri pevača Bilija Reja Sajrusa koji je usvojio nju i njenog brata Trejsija dok su bili deca. Leticija i Bili kasnije su dobili Majli, Nou i Brejsona.

Još fotografija Brendi Sajrus pogledajte u galeriji ispod: 

printscreen/instagram Brendi Sajrus