Majli Sajrus je od Hana Montana slatkice izrasla u elegantnu damu, a onda je odjednom promenila imidž - skratila je kosu, počela da bude više gola nego obučena ali i istetovirala dobar deo tela.

Njene fotografije i ponašanje u poslednje vreme su postale provokativni i često se graniče s dobrim ukusom.

U poslednje vreme je svoj stil po mišljenju mnogih još upropastila jer izgleda poput ocvalog rokera, a takva se sada pojavila na jednom snimanju.

Majli je obukla kariranu mini haljinu uz koju je ukombinovala crnu majicu na kojoj se nalazio natpis od cirkona. Ono što je najviše svima zapalo za oko to su čarape sa krupnom mrežom, a kao poseban detalj izvojila se podvezica u beloj boji i cipele.

majli sajrus
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uz sve ovo pevačica je ponela i zlatan nakit a imala j i jaku šminku na očima kao i plišane cipele sa debelom petom i upadljivom mašnom. Neuredna frizura dodatno je "žačinila" kompletan utisak i svi su se složili da Majli izgleda prilično vulgarno u ovom izdanju.

majli sajrus
Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Razvela se od holivudskog miljenika Lijama Hemsvorta, a veći deo javnosti krivca za to je video u njoj jer nije htela da se odrekne burnog života, a navodno i ljubavi prema istom polu.

majli sajrus i lijam hemsvort
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

On je brzo uplovio u mirnu luku s modelom Gabriel Bruks, ona je nakon jednogodišnje veze s dugogodišnjim prijateljem i kolegom Kodijem Simpsonom ponovno krenula u raskalašeniji život izlazaka i flertovanja.

Moramo priznati da nam zaista nekada nedostaje stara Majli, iako je njen talent bez obzira na sve neosporan.

Više slika Majli Sajrus i njenog novog izdanja pogledajte u galeriji:

SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Majli Sajrus