Pop princeza izgledala je veoma loše kada je uslikana krajem sedmice prilikom odlaska u kupovinu. Paparaci su zatekli Britni Spirs ispred supermarketa sa maskom i naočarima na licu, a bilo je nemoguće ne primetiti da joj je kosa bila toliko raščupana da je izgledala kao da je upravo ustala iz kreveta.

Britni je na sebi imala uske tamne farmerice, sako u kamel boji, dok je na nogama imala papuče u identičnoj nijansi.

Britni je delovala zabrinuto i nervozno, pogotovo kada je primetila da je ispred prodavnice čekaju paparaci, a mnogi su njeno stanje povezali sa nedavnom premijerom dokumentarca o njenom životu.

Podsetimo, dokumentarni film "Framing Britney Spears" je detaljno opisao njen uspon u mladosti i borbu sa mentalnim zdravljem. Pop zvezda se nakon februarske premijere pomenutog dokumentarca retko pojavljuje u javnosti, odbila je da da intervju povodom tim povodom, i jedino se oglasila na društvenim mrežama.

britni spirs
Wagner AZ / BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Nisam pogledala dokumentarac, ali zbog onoga što sam videla - delove, bilo mi je neprijatno zbog svetla kakvom su me prikazali", napisala je u objavi na Instagramu i dodala:

"Plakala sam dve nedelje i... i dalje ponekad plačem! O mom životu se uvek nagađalo... proučavalo... i sudilo stvarno celog mog života. Zbog zdrave pameti trebalo bi da plešem uz pesme Stivena Tajlera svake večeri u životu da bih se osećala divlje, ljudski i živo! Celi svoj život nastupam pred ljudima. Potrebno je puno snage da se veruje svemiru sa svom svojom ranjivošću, jer su me u medijima uvek tako osuđivali... vređali... i sramotili... a i dalje to rade", napisala je pevačica na svom Instagramu što je bilo jedino oglašavanje povodom dokumentarca o njenom životu.

Podsetimo, Britni Spirs je danima zbunjivala fanove čudnim objavama na Instagramu, na kojima se provlači crvena boja, zbog kojih su mnogi pomislili da joj je potrebna pomoć. Ništa bolja situacija nije ni sada, kada je viđena u ne baš reprezentativnom izdanju.