Rođena sestra mega-popularne Britni Spirs, Džejmi Lin Spirs nedavno je proslavila rođendan. Britni je svojoj sestri čestitala 30. rođendan na Instagramu, a emotivnu čestitku popratila je fotka na kojoj se nalazi Džejmi dok je bila klinka, Britni kao i njen bivši partner Džastin Timberlejk. 

"Srećan rođendan sa zakašnjenjem ovoj prekrasnoj duši. Toliko te volim i volela bih da sam bila pametna kao ti kad mi je bilo 30.

Čudno je to reći jer sam ti praktično bila majka i naravno i dalje sam starija od tebe, ali tvoja je duša uvek bila mudra. Istinski sam inspirisana putem koji si stvorila za sebe i svoju decu i toliko sam je*eno ponosna što te mogu zvati svojom sestrom! Nisi samo prekrasna duša već si i toliko prokleto snažna...", napisala je Britni čestitku koju je podelila na mrežama.

Pevačica je zaključila tekst anegdotom o rvanju sa sestrom kad su bile klinke i o tome kako ju je Džejmi uvek pobeđivala.

Inače, Džejmi je još pre 14 godina šokirala svet kada je kao maloletnica ostala trudna. Kao i njena starija sestra, i ona se oprobala u svetu šoubiznisa, ali je zbog neočekivane trunoće, ubrzo se povukla.

džejmi spirs
Breeden, Symons / Pacific coast news / Profimedia 

Ipak, Džejmi je uspela da sredi svoj život i odgaji svoju ćerku u privatnosti, baš kao i njenu trogodišnju sestru koju je dobila u braku s Džejmije Vatsonom za kog se udala 2014. godine

U saopštenju za medije koji je dala kada joj je bilo 16 godina poručila je da je otac njenog deteta momak Kejsi Aldridž sa kojim se zabavljala dve godine. Nedugo posle toga objavila je i da se verila, ali do venčanja nikada nije došlo.

Džejmi Spirs
Diabolik / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njena priča o veridbi podigla je veliku prašinu u medijima, a mnogi su je posmatrali kao "ulepšavanje" trudnoće u tinejdžerskim godinama. Čak se postavljalo i pitanje da li bi trebalo podići optužnicu protiv Kejsija zbog činjenice da je Džejmi Lin bila maloletna kada je zatrudnela, dok je njen bivši partner tada napunio 18 godina.

Džejmi Spirs
Shutterstock 

Sa samo 11 godina Džejmi Lin se pojavila u filmu "Raskršće", gde je njena starija sestra igrala glavnu ulogu. Posle toga pojavljivala se i kao epizodni lik u serijama, dok nije dobila glavnu ulogu u seriji "Zoey 101", a oprobala se u kao pevačica.

Inače, Džejmi s vremena na vreme glumi manje uloge u serijama, a ponajviše je posvećena svojoj porodici. Iako su mnogi isticali kako je Džejmi uvek izgledala starije od Britni, čini se da je ona jedna od onih žena koje s godinama izgledaju sve bolje i bolje. U galeriji ispod pogledajte kako Džejmi sada izgleda, a kako je izgledala nekada:

Instagram, intagram Pogledajte kako Je izgledala sestra Britni Spirs