Kada se pojavio dokumentarac "Framing Britney", mnogi su konačno mogli da vide šta je pevačica sve proživljavala tokom karijere, pogotovo jer je u svet šoubiznisa ušla kao dete. 

Međutim, sada je Britni napisala na svom instagramu kako se zaista osećala posle svega i otkrila da je plakala dve nedelje zbog toga kako je prikazana u sokumentarcu, kao i da nije imala snage da ga pogleda do kraja. 

Iako dugo nije davala izjave za medije, nakon emisije "New York Timesa" u kojoj je prikazan njen uspon ali i pad, kao i kontinuiranu bitku sa ocem, Britni je konačno prekinula ćutanje. 

Objavila je video u kom pleše uz  čuvenu pesmu "Crazy" benda Aerosmith, a sve je veoma iznenadilo ono što je pisalo ispod objave.

"Nisam pogledala dokumentarac, ali zbog onoga što sam videla, delove, bilo mi je neprijatno zbog svetla kakvom su me prikazali",  napisala je u objavi na Instagramu i dodala, "plakala sam dve nedelje i... i dalje ponekad plačem!"

"O mom životu se uvek nagađalo... proučavalo... i sudilo stvarno celog mog života", započela je pop pevačica svoju objavu.

"Zbog zdrave pameti trebalo bi da plešem uz pesme Stivena Tajlera svake večeri u životu da bih se osećala divlje, ljudski i živo! Celi svoj život nastupam pred ljudima. Potrebno je puno snage da se veruje svemiru sa svom svojom ranjivošću, jer su me u medijima uvek tako osuđivali... vređali... i sramotili... a i dalje to rade", napisala je pevačica.

"Kako se svet dalje okreće i život ide dalje, mi i dalje kao ljudi ostajemo tako krhki i osetljivi", a potom dodala da će se u dalje truditi da bude srećna, a da joj svakodnevno plesanje donosi radost. 

Podsetimo - pevačica je danima zbunjivala fanove čudnim objavama na Instagramu, na kojima se provlači crvena boja, zbog kojih su mnogi pomislili da joj je ptorebna pomoć. Ovo je prvi put da je rekla nešto konkretnije na temu dokumentarca, iako je primetno da je i na ovim snimcima nosila crvenu majicu. 

Da li će Britni pobediti svog oca i konačno vratiti kontrolu nad svojim životom i konačno biti srećna, ostaje nam da vidimo.