Nakon objavljenog dokumentarca, ceo svet stao je uz Britni. Prati se svaki njen korak, ali i objave na mrežama. Ovog puta, jedna fotografija izazvala je opšte oduševljenje. Pevačica je pozirala sa svojim sinovima Šonom Prestonom i Džejdenom Džejmsom, a obožavateljima nije promaklo koliko su joj sinovi porasli. Nekada slatki dečačići bucmastih obraza, a danas "prave momčine".
Fotografija je objavljena na Instagram profilu @prestonandjayden koju vode njeni fanovi, a na kojoj se nalaze još neki lepi trenuci iz Britninog života.

Šona Prestona (15) i Džejdena Džejmsa (14) pevačica je dobila u braku s Kevinom Federlajnom, s kojim je bila od 2004. do 2006. godine. Nakon razvoda Kevin se venčao s Viktorijom Prajs sa kojom ima dve ćerke.

Britni, kao i svaka majka, ne skriva koliko obožava svoje sinove, ali retko objavljuje njihove fotografije na internetu. Kako mnogi tvrde, razlog je jer ne želi da im paparaci unište život, prateći ih u stopu, kao što su njoj radili.

Starateljstvo nad dečacima izgubila je 2007. godinenakon sloma živaca kada je obrijala glavu, a malo pre nego što je kišobranom napala fotografa. Nakon toga, sudija je Federlajnu dodelio starateljstvo
Ali, to nije bio kraj nevoljama. 2008. Britni je uhapšena nakon što se zaključala u kupatilo sa Džejdenom, koji je tada imao godinu dana. Drama se završila tako što je pevačica nakon četvoročasovnog haosa, vozilom hitne pomoći odvezena od kuće. Bivši par se naknadno dogovorio oko zajedničkog starateljstva nad dečacima.

Sve je opisano i u dokumentarcu "Framing Britney Spears", koji je objavljen prije nekoliko nedelja, a koji je u medijima podigao veliku prašinu. Dokumentarac je počeo s prikazom pokreta "Oslobodite Britni", kao i snimcima protesta na društvenim mrežama. Pokret je nastao kao posledica Britnine bitke sa ocem i tvrdnji njenog advokata da se pevačica boji svog oca i neće više nastupati ako on bude odlučivao o njenoj karijeri.
Džejmi više ne odlučuje o njenom privatnom životu, ali i dalje donosi konačne odluke o njenim finansijama. Osim bitke sa ocem, u dokumentarcu se prikazuje i početak njene karijere, ali i kako se nosila sa slavom sve ove godine. 

Pogledajte još neke fotografije kako Džejden i Preston izgledaju danas:

printscreen/instagram/prestonandjayden Deca Britni Spirs danas