Čitava drama oko života Britni Spirs se nastavlja. Popularna pevačica, prema sudskim dokumentima do kojih je došao US Weekly, zatražila je da se njen otac skloni sa mesta staratelja koje poseduje 12 godina.

Njen advokat, Samuel Ingham je, u podnošenju prijave u Los Anđelesu u ponedeljak, izjavio da se pevačica "snažno protivi tome da se Džejmi vrati kao njen staratelj". Umesto njega, ona "snažno preferira da njena menadžerka nastavi u toj ulozi kao što to radi skoro godinu dana". Zatražila je „da ima kvalifikovanog korporativnog poverioca koji će služiti ovoj ulozi“. Džodi Montgomeri preuzela je ulogu staratelja nakon što se Britnin otac povukao zbog zdravstvenih problema.

"Bez da se na bilo koji način odrekne svog prava da traži ukidanje ove funkcije u budućnosti, Britni bi volela da imenovanje menadžerke kao starateljke postane trajno", rekao je advokat.

Podsetimo, Džejmi Spirs, Britnijev otac, postavljen je za njenog staratelja u februaru 2008. godine nakon što je pevačica doživela nervni slom.