Saga o Britni Spirs traje preko decenije. Od njenog javnog nervnog sloma i šišanja na ćelavo, do sudske odluke da joj je potreban staratelj i gubitka starateljstva nad decom, njen život je oduvek bio pod lupom javnosti koja je često bila surova prema njoj.

Novi dokumentarac baca svetlo na neke nove momente iz Britninog života, kao i na njenu vezu sa Timberlejkom i ocem njene dece, Kevinom Federlajnom. Film ide u dubinu i otkriva odnose medija prema Britni, mizoginiju kao i negativne narative koji su joj naštetili tokom godina.

Ono što je privuklo pažnju mnogim gledaocima dokumentarca je i Džastin Timberlejk kog su optužili da je profitirao od ljubavne veze sa Britni i da je plasirao priču da je razlog njihovog raskida njena nevera. Ono što je dodatno naštetilo Britni i poljuljalo njen ugled u javnosti je i priča da ona nije bila devica kada su počeli da se zabavljaju. Oni su se zabavljali 4 godine i bili su zlatni par Holivuda ranih dvehiljaditih.

VEZA SA DŽASTINOM JU JE NAČELA, A PAPARACI DOKRAJČILI: Dokumentarac o Britni Spirs otkriva kakvu je NEPRAVDU doživela
Shutterstock 

Korisnici društvenih mreža su počeli da pozivaju Džastina da se izvini zbog načina na koji ju je tretirao i da se iz cele priče izvukao kao urbani, moderni mladić, a Britni je označena kao preljubnica i loša osoba.

Mnogi kažu da je tada počelo polagano pucanje koje je dovelo do njenog nervnog sloma 2008. godine i kasnije, očevog starateljstva nad njom. Ironično, u dokumentarcu su njih dvojica nazvani najvećim zlikovcima u njenom životu.

Svi su složni da Britni treba da dobije izvinjenje jer je bila manipulisana i tretirana kao lutka, bez emocija i ljudskosti. Paparaci su je jurili besomučno, nije imala mira nigde, nazivali su je pogrdnim imenima, da bi se sve završilo njenim zatvaranjem i pokretom "Oslobodite Britni" o kom je takođe bilo priče.

VEZA SA DŽASTINOM JU JE NAČELA, A PAPARACI DOKRAJČILI: Dokumentarac o Britni Spirs otkriva kakvu je NEPRAVDU doživela
screenshoot youtube 

Brojne poznate ličnosti su izrazile podršku pevačici. Majli Sajrus, Sara Džesika Parker su samo neke od poznatih žena koje su se oglasile.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas