Koliko je emotivno ispunjena dokazuju fotografije na njenom Instagram profilu, nastale u prethodnom periodu. Nije se libila da svog novog dečka, košarkaša Nina Čelebića predstavi javnosti. Ako je suditi po njihovim zajedničkim trenucima, prelepim fotografijama sa putovanja ili Savskog keja gde najviše vremena provode zajedno, nema sumnje da je pevačica pronašla nekog ko joj u potpunosti odgovara.

Ono što je Teodorinim pratiocima na samom početku zapalo za oko, to je da Nino i ona imaju sličan stil oblačenja, što ih čini još lepšim parom.

Pevačica je to i potvrdila.

„Društvene mreže su čudo. Spazila sam ga na Instagramu i rekla sam: „Kul lik“. Svideo mi se njegov stil, tetovaže i mislila sam da bi se uklopio uz mene i da bi ispratio taj moj urbani stil“, rekla je Teodora u emisiji „Netkulturno“ a potom otkrila kako je došlo do njihovog prvog kontakta.

„Videla sam da je na storijima snimao svoju mamu i rekla sam: „Evo teme za razgovor da se ja njemu javim“. Nisam htela da ga muvam, samo sam htela da prokomentarišem“, rekla je Teodora dok je Nino otkrio da nije znao ko je ona dok mu nije poslala poruku.

“Mi smo otišli da popijemo kafu. Ja uopšte nisam imao predstavu koliko je ona popularna. Mi sedimo, u punom lokalu i prilazi milon ljudi. Imao sam želju da ih zamolim i kažem da ipak ja razgovaram sa devojkom koju sam izveo. Tek tad sam shvatio da je ozbiljna faca!”, rekao je Nino i dodao:

„Ono što je mene privuklo u prvom momentu je to što je ona nasmejana 24 sata. To je neverovatno. Skoro nisam sreo nekoga da je toliko lud u pozitivnom smislu. Tada sam rekao da me ne zanima čime se bavi“, objasnio je Nino.