Ako ste mislili da je Sara Šekularac, poznatija kao Zoi, publiku osvojila „samo“ autentičnošću, specifičnim pravcem muzike i jedinstvenim autfitima kojima obožava da eksperimentiše, prevarili ste se. Kažu da je Zoi devojka sa neverovatnom harizmom, ali i svakodnevnim bubicama koje obično karakterišu nežniji pol.

Iako su na početku mnogi mislili da je njen privatan život postavljen kao na tacni, samo iz razloga jer je sestričina popularne pevačice Nataše Bekvalac, Zoi ipak postupa drugačije. Svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti.

Kada je uplovila u muzičke vode, jednom prilikom je otkrila da je imala samo jedan savet od Nataše, a to je da se nikada ne upušta u vezu sa nekim iz svog posla.

Ipak, to ne znači da ne postoje mnogobrojni udvarači, koji su pevačici otvoreno postavljali pitanja.

Naime, Zoi je odvojila vreme da na društvenim mrežama komunicira sa svojim pratiocima, a tom prilikom dobila je komentar:
„I dalje čekam da te oženim“, a potom je Zoi odgovorila:

zoi-udaja-sara-sekularac-ljubav-veza-decko
Print Screen/Instagram Zoi 

„To svi kažu pa pobegnu posle nedelju dana“, rekla je ona.

Osim toga, Zoi je priznala da ne razmišlja mnogo o ljubavnom životu, kao i da se u srednjoj školi nije pojavljivala dve godine.

„Jedan dan se istripujem da sam za svoj život sve smislila i napravila plan i program, a onda sam u fazonu: „Šta ja radim i šta uopšte želim od života?“. Da se primetiti da se u srednjoj školi nisam pojavljivala poslednje dve godine“, otkrila je pevačica.