Pevačica Nataša Bekvalac našla je malo slobodnog vremena i otputovala na more. Nedavno je boravila u Egiptu sa sestrom Kristinom i ćerkama Hanom i Katjom, te je objavljivala zanimljive trenutke sa putovanja, a naravno nije ostala dužna ni fotografije u kupaćem kostimu na društvenim mrežama.

Praotice društvenih mreža zatekla je kada je rešila da pokaže svoje izvajano telo koje se, uzgred, nimalo nije promenilo ni otkako je ušla u petu deceniju.

"Majka, kraljica", "izgledaš kao devojčica", "predivna", "zumirao sam 156 puta"... su samo neki od komentara na fotografiji.

Među prvima u redu, Nataša se odlučila za jednostavan jednodelni kupaći kostim, tamno braon boje. Zemljani tonovi biće jedni od popularnijih modela na plažama ovog leta. A uz preplanuli, bronzani ten najbolje ističu figuru.

nataša bekvalac
screenshoot/ instagram 

Nude roze kupaći je definitivno jedan od zahtevnijih za održavanje, obzirom na svoju nežnu boju treba obratiti više pažnje na proizvode koje koristite za sunčanje kako bi se izbegle fleke. Ipak, i pored toga jedna od od omiljenih boja svih onih koji ponosno žele da plažom prošetaju preplanuli ten. 

nataša bekvalac
screenshoot/ instagram 

Tanke vezice i trouglići su trend koji nikada ne izlazi iz mode. Izgledaju tako prefinjeno i seksi, a pristaju samo najzgodnijoj figuri.

nataša bekvalac
screenshoot/ instagram 

Malo stariji model, ali i dalje vrlo atraktivan.Crni jednodelni kupaći je hit komad koji će najbolje istaći noge i sakriti par kilograma u struku. Savršeno stoji svakoj građi.

nataša bekvalac
screenshoot/ instagram 

Još jedan stariji model, ali ne i manje trendi nego tada. Crno-bela kombinacija će uvek izgledati skupoceno, otmeno i prefinjeno, a naročito kada je model trouglića u pitanju. 

nataša bekvalac
screenshoot/ instagram 

Kada imate vitku figuru poput Nataše, i nemate potrebu da išta skrivate, naravno da treba da nosite jednodelne kupaće. Zato ona rado bira i jednodelne modele sa više materijala, a ovaj je naročito seksi jer ističe dekolte i naglašava noge zbog dubokog kroja.