Početkom marta domaća influenserka Dunja Jovanić odlučila je da predstavi svoj brend na kom je radila prethodnih godinu dana. 

Tokom svog poslednjeg vloga, 30. po redu, Dunja je otkrila kako je nastao brend i kako je tekla njegova realizacija, od početka pa sve do krajnjeg proizvoda, kada je krenula prodaja komada iz kolekcije.

Dunja je u okviru svog brenda za početak kreirala 3 komada, a u pitanju su pidžama, ogrtač i spavaćica / haljina koje je na samom početku predstavila. Žene se bile oduševljene, redovno smo na društvenim mrežama mogli da vidimo recenzije najobičnijih žena koje su priznale da su se u jednom od ova tri komada osećale slobodno, prelepo, a u jednom i kao princeze.

Upravo je to i bio Dunjin clj. Ostvarila je svoj san da kreira modne komade za dom jer je upravo ona jedna od onih osoba koja je više od pola života provela u pidžami. 

Iako su komadi prvenstveno namenjeni za nošenje u okviru doma, oni jednako dobro izgledaju i napolju. Tako je nakon dva meseca, došao je red na novi proizvod! Obzirom da smo na korak do leta, kupanja i sunčanja, stvar je i više nego jasna. Reč je o kupaćem kostimu "THE SECRET"  u beloj boji, a kako je Dunja nagovestila, uskoro će biti i u crnoj. 

Gornji deo u obliku trouglića i donji koji savršeno ističe figuru i struk već spadaju u komad u kom želimo što pre da uživamo na plaži. Za elegantan i prefinjen izgled zaslužne su tanke vezice, ali i ovaj zlatni lanac ono struka čiju je premijeru najavila uskoro.

dunja jovanić
screenshoot/ instagram 

U videu ispod pogedajte kako je izgledalo stvaranje brenda BÉBÉ: