Do nedavno samo devojka poznata na Instagramu, sada široj javnosti prepoznatljiva kao izabranica najpoznatijeg balkanskog jutjubera Bake Praseta. 

Iako je vešto krio svoju izabranicu, pre nekoliko nedelja je odlučio da je predstavi javnosti, a na svom kanalu objavio je snimak na kojem ju je iznenadio za godišnjicu.

Redovnim korisnicima društvene mreže Instagram, Anjin profil je sigurno bio poznat. Zgodna devojka, koje se zdravo hrani, trenira i brine o svom telu sa pregršt lajkova i pratilaca je uvek privlačan profil. 

Sudeći po fotografijama na profilu, Anja voli da privlači pažnju, a njene provokativne poze broje i do 100.000 lajkova. Kako se njena figura najbolje vidi leti, najčešće bira da je pokazuje u kupaćim kostimima.

Pretežno su to basic krojevi u različitim bojama, ali se ne odriče ni zanimljivih detalja sa vezivanjem oko struka i vrata. Ukrštanje kupaćeg čini ovaj komad atraktivnijim, a vizuelno izgleda kao da je prekrio više kože. Baš ovim detaljem postiže da struk deluje vizuelno uže. 

Za neke je hrabar potez obući beli kupaći, kako zbog neretko providnih materijala, tako i zbog veće mogućnosti za vidljivu fleku. Popularni trend za okretanjem kupaćeg naopako i ukrštanjem u predelu vrata izgleda obožava i Anja!

Kupaći od pliša nekima zvuči neshvatljivo, ali to je jedan od traženijih materijala za kostime poslednjih sezona. Svetloplava boja je odličan izbor ako želite dodatno da istaknete preplanuli ten.

I za kraj, naravno crni basic komad. Ipak, ovaj ima nešto malo drugačije. Naime reč je o providnim bretelama i trakama na donjem delu, koje uzgred do sada nismo imali prilike da vidimo, ali verujemo da će Anja podstaći mnoge na ovaj zanimljivi kostim.