Eva Longorija se istopila tokom poslednjih meseci, te ne krije da obožava letnje aktivnosti poput kupanja i sunčanja, a na svom Instagramu rado deli modna izdanja sa svojih letovanja.

Nedavno se pohvalila i novim bikinijem u boji koja je bila omiljena liku Gabrijeli Solis, a koju je tumačila u popularnoj seriji „Očajne domaćice“.

„Čak i 20 godina kasnije ona je znala da je crvena njena boja“, napisala je Eva Longorija u opisu fotografije na kojoj je pozirala u crvenom bikiniju, ali i uz stariju fotografiju u uskoj haljini bez naramenica sa snimanja ove popularne američke serije.

Crvena boja odlično pristaje ženama sa tamnijom kosom i tamnijim tenom ili preplanule puti. Ona je to dokazala i fotografijom u dvodelnom kupaćem kostimu s potpisom američke dizajnerke Melisse Odabash iz nove kolekcije za 2021. godinu.

Eva je odabrala Majorca asimetrični i podstavljeni gornji deo na jednu naramenicu ukrašen zlatnim krugom koji laska ženskim grudima. Uparila ga je s gaćicama na vezanje u istoj boji. Ovaj tip donjeg dela kupaćeg kostima pristaje svima i lako je podesiv bez obzira na figuru.

Reč je o kupaćem kostimu napravljenom od materijala s ugrađenom zaštitom od sunca SPF 50+.

Lepa Eva danas izgleda bolje nego ikad, a čak i u ležernim izdanjima bez šminke je prava lepotica i jedna od najzgodnijih poznatih mama, što potvrđuju njene slike.