Glumica i preducentica Eva Longorija ni u 2021. godini ne odustaje od zdrave ishrane i svakodnevnog vežbanja. Sudeći prema njenom Instagramu i paparaco fotkama, zvezda serije "Očajne domaćice" sve je aktivnija, a nakon 20 kilograma viška nakon trudnoće, zanosna latina pohvalila se mišićavom rukama i isklesanim stomakom.

Fotografi su glumicu uhvatili kako vežba na jahti usidrenoj u Majamiju. Eva je vežbala u crnom kompleu s trakom na glavi, a zanimljivo, 46-ogodišnja glumica je skakala po trampolinu. Nije se dala omesti ni kada je videla objektive, a svojom se fitnes rutinom i rezultatima često hvali na društvenm mrežama.

eva longorija
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kao i brojne druge zvezde, i ona ima teretanu u kući pa joj je lakše da bude aktivna u vežbanju, a fotkama je ućutkala sve one koji su joj se javno rugali zbog viška kilograma koje je dobila tokom trudnoće.

Ubrzo nakon rođenja sina Santijaga 2018. godine, slavna mama bacila se na posao skidanja kilograma koji nije bio nimalo lak. Ali, uspela je i danas brojnim ženama velika inspiracija!

Lepa Eva danas izgleda bolje nego ikad, a čak i u ležernim izdanjima bez šminke je prava lepotica i jedna od najzgodnijih poznatih mama