Iako leto još uvek nije stiglo, dobrih trikova sa kupaćim kostimima nikad nije na odmet. 

Još ako vam za to nije potrebno ništa više od onoga što već imate, gde ćete bolje?

Poslednjih dana, TikTok je bukvalno preplavljen jednostavnim hack-om kojim ćete bukvalno dobiti novi gornji deo kupaćeg kostima, a za to vam je potreban samo donji deo, ili, da budemo precizniji - delovi. 

Potrebno je samo da ih navučete preko glave i dobićete više nego unikatan bikini. Neke korisnice koristile su donje delove kupaćih kostima iz dva različita kompleta kako bi u samo četiri jednostavna koraka napravile gornji deo bikinija u različitim bojama.

Koliko je trik popularan svedoči i informacija da su različite varijacije trika pregledane preko 122 miliona puta.

Sve je počelo od korisnice TikToka iz Majamija pod nadimkom @jmegss, koja je snimila video u kom možete videti kako crne bikini gaćice okreće i oblači kao majicu. Rezultat: top sa jednom naramenicom. No, kako bi upotpunila kombinaciju, istu stvar ponovila je i sa drugim, narandžastim donjim delom bikinija koji je obukla tako da bude na suprotnoj strani.

Pogledajte video:

@jmegss

Reply to @delaney.perigen got u! :) #swimsuithack#goodgirls#xyzbca#bikini#foryoupage#foryou#trend#tips#dunkin#fyp#bachelor#motive#jennie

♬ motive x promiscuous - elfixsounds

Iako se ovaj trend čini pomalo bizarnim, krajnji rezultat zaista ne izgleda loše. U komentarima ovog snimka veliki broj žena bio je oduševljen i pisale su daće trik definitivno probati. 

Bilo je i onih kojima ovako nešto nije delovalo obećavajuće. 

- Mislim da treba koristiti jednu veličinu veću od one koju inače nosite, jer sam isprobala trik i imala sam preveliki pritisak na grudi - napisala je jedna korisnica.

Druga korisnica TikToka, @evelyncruz, je pak od donjeg dela kupaćeg kostima napravila takođe gornji deo, samo malo drugačijom metodom.

@evelyncruzblog

#fyp#foryoupage#biquini

♬ original sound - Aye yo

U kratkom snimku pokazala je da je prvo odvezala pertle sa donjeg dela, te je na sredini napravila čvor. Nakon toga je pertle vezala oko vrata, i na leđima. Tako je dobila interesantan bikini koji zaista ne izgleda kao da je zapravo napravljen od gaćica. 

Da li biste probale ovako nešto? 

Glasajte u anketi i podelite sa nama svoje mišljenje.