Ljubavni život poznate pevačice Nataše Bekvalac, definitivno je nešto što je pod budnim okom javnosti.

Iako je "novosadska barbika" trenutno sama, a fokus joj je na devojčicama i karijeri, pevačica je nebrojeno puta isticala da je "ljubav sve", te da bi volela da se ponovo zaljubi, iako kako kaže, ne veruje da bi opet stala "na ludi kamen".

Međutim, tokom prethodne večeri, Nataša je iznenadila sve i otkrila pratiocima ko joj je "ukrao srce". Na svom storiju je napisala: "Samo da prijavim da sam se zaljubila i da je on od juče moj dečko".

natasa bekvalac stori
printscreen/instagram/bekvalceva 

Naravno, u pitanju je šala, a Nataša je ovom prilikom otkrila da je "pala" na čuvenog glumca Marija Kasasa, zvezdu filma "Tri metra iznad neba". Kako stvari stoje, biće da je Nataša gledala sa drugaricama poznatog glumca u hit-seriji "El Inocente" u kojoj jednu od glavnih uloga igra takođe Mario.

"Ti si prelepo ljudsko biće. Jovana mi je rekla da imaš devojku, ostavi je i budi sa nama. Mi smo zabavne devojke", jedna je od poruka koju je Mario dobio od strane Natašine ženske ekipe.

natasa bekvalac stori
printscreen/instagram/bekvalceva 

"Poslušaj Tatjanu! On je producent i mnogo je pametna. Zna šta je dobro za tebe", druga je poruka koju je glumac dobio od pevačicinih drugarica.

natasa bekvalac stori
printscreen/instagram/bekvalceva 

Inače, Mario Kasas je miljenik mnogih devojaka, još od filma "Tri metara iznad neba" i verujemo da Bekvalčeva nije jedina koja je bacila oko na njega, ali ćemo na pravog Natašinog izabranika očigledno morati malo da popričekamo.

A ko zna, možda joj i odgovori.