Maja Berović, pevačica, nikad nije izgledala bolje. Pevačica je iskoristila pandemiju korona virusa, tokom koje nema zakazane svirke, da se posveti sebi i svom izgledu. Krenula je na rigoroznu dijetu i pojačala intenzitet vežbanja, pa je brzinski skinula pet kilograma viška. Uspela je čak i da se odrekne svoje omiljene hrane - slatkiša.

- Smršala sam pet kilograma, koji su mi falili da bih imala idealnu formu. U tome sam uspela jer sam istrajna. Moj jedini greh su slatkiši. Baš mi fale! Ipak, već nekoliko meseci uspešno odolevam da ne pojedem ništa slatko - kaže Maja.

Ona dodaje da je oduvek oscilirala sa kilažom, ali da sada uspeva da održi vitku liniju jer je otkrila pravi recept za to: život bez šećera i svakodnevno vežbanje.

- Nikad mi se nije dogodilo da imam deset kilograma viška, jer znam kada treba da stanem dok jedem, ali sam često išla nekoliko kilograma gore-dole. Zato sam izolaciju iskoristila da se posvetim sebi. Osim specijalnog režima ishrane, vežbala sam mnogo više - priča Berovićeva, koja smatra da je fizička aktivnost ključna za mršavljenje i održavanje kilaže.

- Treniram sama kod kuće. Trudim se da to bude svaki dan. Nekada mi polazi za rukom, nekada ne. Trening mi traje sat vremena. Kad je reč o ishrani, Maja se trudi da na njenom stolu nema crvenog mesa, testa i kolača.

- Na mom jelovniku ima više proteina, a mnogo manje ugljenih hidrata i namirnica koje se dugo vare. U poslednje vreme pravim smutije od svežeg voća i povrća, koji mi mnogo prijaju - priča pevačica, a na pitanje da li je pravilna ishrana veoma skupa odgovara:

- Najskuplja je ona koja vas dovede do toga da se loše osećate i ugrozite zdravlje. Zbog toga je važno da ljudi vežbaju i izbace nezdrave namirnice. Ko ne stigne da trenira, treba makar svaki dan da prepešači šest kilometara.

Maja objašnjava zbog čega je njenim kolegama, pa i njoj, teško da održe željenu kilažu.

- Kada sam nastupala do pet ujutru, pre odlaska u krevet organizam mi je tražio da nešto pojedem, jer se posle koncerta osećam kao da sam odradila jak trening. A to nikako nije zdravo! Tako se poremeti metabolizam ružno izgledate. Sigurna sam da tu grešku više neću ponavljati - kaže pevačica za "Hit".

Youtube, Instagram Poznata pevačica otkriva kako je liniju dovela do savršenstva.

Ovako se hrani Maja Berović

Doručak: Smuti od različitog voća i povrća.

Ručak: Meso i sveže salata ili bareno povrće.

Večera: Smut od porvrća.

Trik savet: Pijte što više različitijih čajeva i mnogo vode.