Da mnoge svetske zvezde Instagram profilJelene Karleuše smatraju za riznicu odličnih modnih stajlinga govori činjenica da se mnogi inspirišu i nose odevne komade koje je upravo ona među prvima plasirala.

Dokaz kakva je Jelena Karleuša trendseterka potvrdila je sada i rijaliti zvezda Kristin Kvin koja je ponela kombinaciju sa morskim printom, koju je inače i naša pevačica nosila pre čak 2 meseca.

Inače, Kristin Kvin je zvezda Netflix rijaliti serijala "Selling Sunset", o agentima za nekretnine koji prodaju luksuzne kuće u Los Anđelesu.
Morski dezen je ove sezone veoma popularan, a često imamo priliku da vidimo da ga modni znalci koriste za svoj monohromatski look. Duboki šorts, svilena košulja i top su bili izbor ove mlade zvezde.

I pored svega, ono što je sigurno, Jeleni Karleuši niko ne može da ospori da ima neverovatan osećaj za modu i talenat za prepoznavanje komada koji će biti vodeći trend sezone. Za razliku od Kristin Kvin, Jelena se odlučila za nešto smeliju varijantu i otkrivenog stomaka prošetala trendi komad koji malo kome dobro stoji.

jelena karleusa moda morski print
ATA Images/Antonio Ahel 

Koliko Jelena Karleuša obožava ovaj trend morskih dezena govori i detalj u kosi u obliku morske zvezde ukrašen cirkonima, tipično za Versace zar ne?