APSOLUTNA DOMINACIJA JELENE KARLEUŠE: Plenila je u provokativnoj haljini čija boja je MUST HAVE ove sezone

Njen stil neretko mnogi kopiraju, a Jelena Karleuša nema problem da iznese provoktivne modele

Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia 

Manekenka Sofija Milošević otvorila je svoj modni atelje, a jedna od prisutnih je bila i Jelena Karleuša. Pevačica je inače poznata po provokativnom stilu, a ništa manje izazovna nije bila ni sinoć.

Jelena je za ovu priliku obukla dugačku haljinu u zelenoj boji i to u upečatljivoj smaragdnoj nijansi. Haljina je pratila liniju njenog tela i stajala joj je kao salivena.

U gornjem delu je imala veoma odvažan izrez koji je istakao njene atribute, a nema sumnje da je Karleuša ovom kombinacijom ostavila bez daha sve prisutne.

jelena karleusa
ATA Images 

Ovu neobičnu toaletu Jelena je ukombinovala sa zlatnim sandalama s platformom i visokim tankim štiklama, a sve je začinila tašnicom modne kuće "Luj Viton".

Kosa joj je bila puštena sa blagim talasima koji su apsolutni hit ove sezone, dok joj je zelena boja savršeno istakla njen preplanuli ten.

Pevačica je užurbano ušla u lokal, ali je u jednom trenutku sve pozdravila širokim osmehom i pokazala da je spremna za uživanje u modnoj večeri.

Njen stil neretko mnogi kopiraju, a mala od skandala nema problem da iznese provoktivne modele, koje bi se malo ko usudio.

Jelena Karleuša s pravom važi za pravu modnu ikonu a više njenih kombinacija pogledajte u galeriji:

ATA Images/Antonio Ahel Jelena Karleuša

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši