Lepa pevačica Milica Pavlović, dugo je bila sama. Čekala je "pravog" kako je i sama isticala nebrojeno puta u brojnim emisijama i intervjuima. Međutim, kolo sreće na ljubavnom planu okrenulo se pre godinu i po dana kada je uplovila u vezu sa crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem.

Nikolas je iz Crne Gore, Kotora, otac mu je proslavljeni fudbaler Niša Saveljić, a u Beogradu je bio zbog pevačice koja je u prethodnom periodu nekoliko puta boravila u Crnoj Gori.

Iako važi za jednu od najpopularnijih i najsupešnijih domaćih zvezda, privatni život krije kao zmija noge i do sada je nikada niko nije "ulovio" sa dečkom, ekipa emsijie "Paparaco lov" snimila je Milicu sa Nikolasom tokom nekoliko dana i to više puta.

milica pavlovic
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK 

Njih dvoje su uživali u društvu pevačicine prijateljice u kafiću. Narednog dana Nikolas je usnimljen u naselju u kom pevačica živi, a kasnije su sedeli u kafiću do njenog ulaza.

nikolas saveljic
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK 

Milica je Nikolasa ispratila i na beogradski aerodrom odakle je on otišao u Crnu Goru, a dok je automobil bio parkiran, njih dvoje su se unutra neko vreme pozdravljali, zatim je Nikolas izašao, uzeo svoje stvari i otišao.

Ko je Nikolas Saveljić?

Rođen je u Bordou u Francuskoj. Ljubav prema vodenim sportovima nasledio je od majke koja se bavila plivanjem, dok mu je otac bio uspešan fudbaler. Ipak, fudbalski teren ga nije privukao koliko bazen iako je na njemu proveo pet godina, pa je sa 15 godina odigrao prvi međunarodni meč u seniorskom sastavu "Primorca", a sa juniorskom reprezentacijom Crne Gore osvojio je srebro na Svetskom prvenstvu.

U Sjedinjenim Američkim Držvama, školovao se na priznatom UCLA koledžu i tamo se takođe bavio vaterpolom.

Njegov tata Niša oduvek je važio za velikog zavodnika i jednog od najboljih frajera sa ovdašnjih prostora, a Nikolas je preuzeo tu titulu. Upravo sve najbolje nasledio je od roditelja, pa je tako i sam san mnogih dama i odavno je zapalio društvene mreže.

Još njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK Nikolas Saveljić, dečko Milice Pavlović