Već tokom priprema, serija koja se realizuje u produkciji Telekoma Srbija i Filma Danas zaintrigirala je javnost i medije u Srbiji jer se bavi misterioznim ubistvom, svetom estrade i magije.

serija-pevacica-epizoda-milica-pavlovic-karijera
Promo 

Mlada muzička zvezda u usponu, nakon pobede na muzičkom takmičenju dobija veliku popularnost i sve ono o čemu je sanjala. Međutim, uz novu ljubav i život u gradu, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koji će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, na rasvetljavanju slučaja radi i privatni detektiv koji u svojoj istrazi otkriva iracionalni svet magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

serija-pevacica-epizoda-milica-pavlovic-karijera
Promo 

Pod rediteljskom palicom Miloša Kodema snimljeno je 12 epizoda serije čiji su kreatori Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević. Glavne uloge poverene su mladoj glumici Jeleni Grujičić i popularnoj pevačici Milici Pavlovića, a pored njih u seriji glume i Nikola Rakočević, Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Igor Đorđević, Branka Pujić i mnogi drugi.

serija-pevacica-epizoda-milica-pavlovic-karijera
Promo 

Serija „Pevačica“ emitovaće se sledeće godine na kanalu Superstar TV koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.