Rast nameštaj showroom

Iako fabrika Rast postoji više od 25 godina, showroom na Novom Beogradu je tu manje od dve godine. Uz tradicionalnu obradu drveta iz lokalnih izvora i vešte stolarske ruke , izrađuju komade nameštaja u kombinaciji sa savremenom tehnologijom. Pored kreveta, izrađuju i noćne stočiće, stolove i komode.

Daire 

Ovaj modni brend nije nov, ali ono što je novitet jeste materijal koji su koristili za poslednju capsule kolekciju: Desserto kožu od kaktusa iz Meksika. U pitanju je novi, eko, patentirani materijal, koji je i veganski. Od njega su pravljene haljine i kaputi za jesen/ zimu 2020/2021.

Aasha

Manekenka Ivana Bataković nedavno je pokrenula modni brend Aasha. Oversized kaputi, odela i kombinezoni u zemljanim tonovima preovladavaju prvom kolekcijom brenda. Poput Armanijevih ženskih odela iz ’80-ih, i Aashina odela simbol su nezavisne ženske energije.

Sparkle candles

Ukoliko ste u potrazi za svećama za cozy atmosferu doma, onda su Sparkle candles idealno rešenje. One su netoksične, eco friendly – prave se 100% od sojinog voska, mirisnih ulja i pamučnog fitilja. Morski talasi, ruža, creamy vanilla, planinska svežina i bubble gum su mirisi.

Gnezdo concept store

Osnovano u maju ove godine, Gnezdo okuplja lokalne dizajnere koji su posvećeni etičkoj proizvodnji, fer trgovini i zaštiti životne sredine. Razvilo se iz dečjeg brenda Gugadžina - a sada se u njemu prodaje gotovo 20 domaćih brendova.

novo-brend-lokalno-namestaj-moda-svece-hrana-odeca-kozmetika
Gnezdo 

novo-brend-lokalno-namestaj-moda-svece-hrana-odeca-kozmetika
Gnezdo 

Mlekce biljno

U pitanju je jedna od prvih beogradska biljnih mlekara i u svom asortimanu imaju: mleko od badema, ovsa, indijskog oraha, lešnika. Idealno je za vegane, ali i za vreme posta.

Eva prirodna kozmetika 

Novi brend prirodne, lokalne kozmetike Eva ručno se pravi i pakuje u staklenu ambalažu. U ponudi imaju program za lice i telo: putere, pilinge, tonike, balzame, biljna i etarska ulja.

Yugo linija

Novi modni brend u čijem DNK se nalazi bivša Jugoslavija. Relikvije ove zemlje utkane su na ove majice i dukserice: Borosane, Stojadin, Vinjak itd.