Katarina Mandarina

Profesionalna fotografkinja svojim radovima na bajkovit način približava daleke destinacije, ali nam i otkriva skrivene dragulje Srbije. Sa svojim partnerom Urošem i kučetom Pajom postiže idealan sklad avanture i komfora.

Nebojša Atanacković - Nestvarna blog

Planinar Nebojša Atanacković donosi nam nestvarne prizore sa vrhova planina Balkana, ali i dalje. Vožnja kajakom, pešačenje - uz njegove fotografije na instagramu poželećete da odmah odete u prirodu.

Trippin Srbija 

Blog i instagram stranica posvećena isključivo putovanju i istraživanju naše zemlje - Trippin Srbiju vodi ekipa mladih ljudi. Donose nam skrivene lokacije Srbije i lepote naše zemlje ističu u prvi plan, ali istvoremeno konstantno podsećaju da treba da vodimo računa o životnoj okolini.

East to the sun 

U fokusu priča i putovanja Srđana Šajinovića odvešće Vas na istok: u Jordaniju, Palestinu, Liban, Iran i Gruziju. Njegovi članci ne samo prate njegove korake kroz ove manje poznate zemlje, već i pričaju o njima vitalnim jezikom koji se, uprkos svojoj sažetosti, odlikuje sjajnim osećajem za detalje. Naravno, on donosi priče i iz Evrope i Amerike.

Ana Asanović - Utisci sa putovanja 

Naša studetkinja u Australiji donosi najzanimljivije priče iz Land down under kontinenta. Međutim, Anin blog nudi mnogo više od članaka o životu u Australiji. U njemu ćete naći riznicu tekstova o različitim destinacijama širom sveta – od rodne Srbije do Kenije. Anina priča o afričkoj zemlji sadrži sve što morate znati o doživljajima koji Vas očekuju jedino tamo, kao i sve o tome kada i kako da planirate svoje putovanje.