Salaš 137

U ovom divnom salašu kod Čeneja, na meniju se nalazi pored klasičnog vojvođanskog doručka (koji uključuje moču), predjela, supe, jela bez mesa - poput sataraša, testa nasuvo, ali i ona sa mesom, deserti. Takođe, smeštajni kapacitet Salaša 137 se sastoji od 13 hotelskih soba uređenih u Alt Deutsche stilu. U okviru salaša se nalazi i ergela konja i konjički klub, te je moguće rekreativno jahanje, ali i vožnja fijakerom/sankama, degustacija vina...

Perkov salaš 

Nalazi se 

Nalazi se u Neradinu, u opšini Irig, na južnim padinama Fruške gore. Naziv salaša potiče od nadimka jednog od predaka porodice Ivanić. Salaš obiluje starim alatkama za poljoprivredu i stare zanate, rustičnim pokućstvom i ručnim radovima. Na meniju kuhinje su tradicionalna vojvođanska jela uz domaće sremačko vino.

Dida Hornjakov salaš 

"U tem Somboru..." Ovaj salaš ima tradiciju dugu preko 100 godina. Klasična rustična atmosfera i enterijer upotpunjuju ugođaj ukusne hrane i domaćeg vina.

Majkin salaš 

Majkin Salaš se nalazi na obodu naselja Palić. U ponudi je tradicionalna vojvođanska hrana, domaću rakiju, autohtona vina i lokalni tamburaši. Gurmani mogu da uživaju u dobroj krompirači, telećem perkeltu sa domaćim testom i sirom, pevčijem paprikašu sa knedlama, salašarskom pasulju, ovčijem paprikašu sa kupusom, svinjskim papcima, pečenoj patki ili pak možda pravoj ribljoj čorbi. Za sladokusce su obezbeđeni fanke, domaće štrudle, gomboce, kompote.

Salaš od srca 

Ovaj salaš nalazi se kod sela Golubinci, u opštini Inđija. Ukusna hrana i piće, mogućnost vožnje fijakerom i organizovanje proslava se nalazi u ponudi.

Mitin salaš 

Još jedan salaš kod Čeneja - Mitin salaš, star je oko 300 godina, a gazda Mita je zadužen za boravak gostiju i koji će vam ispričati sve o salašima. Usput ćete moći da naučite da jašete konja.