Poslednjih dana se čini da su naše poznate ličnosti jedva dočekale malo sunca da se "razgolite" i uživaju u pravom letnjem vremenu.

Društvene mreže preplavile su fotografije zvezda u kupaćim kostimima, a poslednja u nizu koja je tako nešto uradila je poznata pevačica i kantautorka Senidah.

Nakon što je oduševila publiku kada je za kratko vreme izbacila 2 hita "Replay" i "Balkanka" koji se, slobodno možemo reći, vrte mnogima vrte na repat, i definitivno su obeležili ovu godinu, pevačica je otišla na zasluženi odmor, odakle je podelila fotografije u kupaćem kostimu.

Najpre je fotografiju iz jednog ugla izbacila na story, a potom je okačila i drugu fotografiju koja je u rekordnom roku, odnosno za samo deset minuta skupila 10.000 lajkova.

senida u kupacem
printscreen/instagram 

Fanovi su, malo je reći, oduševljeni, a jedno je sigurno - Senidu u ovakvom izdanju nikada nismo videli.

Bez šminke, i potpuno opuštena, pozirala je u ljubičastom kupaćem kostimu, a izdanje je upotpunila narukvicom oko noge.

senida u kupacem
printscreen/instagram 

"Kraljice", "Boginjo", "Prelepa si", "Kakva žena", "Udaj se za mene", "Prava Balkanka"... samo su neki od komentara kojih je sve više iz minuta u minut.

Senidah je neko ko konstantno pomera granice kako muzikom, tako i promenama imidža i bojom kose, a na mrežama često deli i fotografije na kojima je bez šminke.

Iako je evidentno da je pevačica nabacila koji kilogram, nosi ih sa ponosom i zaista sjajno izgleda, a ako je suditi po reakcijama fanova, Senidah je u svakom izdanju savršena, te ne sumnjamo da će nas sigurno iznenaditi još nekim vrelim izdanjem u kupaćem kostimu.

Još nekih njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod, kao i kako je izgledala na početku karijere:

Youtube, printscreen/instagram Senida nekad i sad