Ako i za koga sa domaće javne scene možemo reći da je modni kameleon, to je zasigurno reagionalna zvezda Senida. Senida je jedna od trendseterki koje se ne libe eksperimentisanja i igranja sa modom i njenim detaljima, a naočare za sunce su, može se slobodno reći, jedan od njenih zaštitnih znakova.

Kakve naočare za sunce Senida bira ovih dana u najavi su hit komad za predstojeće leto. Ako ste od onih koji ostaju dosledni klasičnim oblicima, mislite da su vam avijatičarke ili ženstvene mačkaste naočare za sunce najsigurniji izbor, ali ako pitate Senidu- trebalo bi više da se igrate i eksperimentišete.

senida naocare za sunce
screenshoot/instagram 

Njen izbor su u poslednje vreme tanke, pravougaone naočare koje prkose trendovima iz prethodnih sezona, ali, kako se čini, na vrhu su liste onih koji tek dolaze.

U pitanju je još jedan trend koji nam dolazi iz devedesetih, a ako ga je glavna domaća trendseterka oberučke prigrlila verujemo da će se i drugi na nju ugledati.

senida naocare za sunce
screenshoot/instagram 

Senida za sebe bira neobične modele sa upečatljivim detaljima, ali ako niste baš toliko smeli, možete probati sa nekim suptilnijim modelom.

Ovaj oblik naočara najbolje će pristajati ženama koje imaju srcolik oblik lica, ali i svima onima koje žele izađu iz zone komfora i osete se kao pop zvezda svakoga dana.

Istražili smo gde ih možete nabaviti za sebe kod nas i pronašli super stranice na Instagramu. Pogledajte ih u nastavku!