Nakon višemesečnih priprema pred ovogodišnju Evroviziju i sjajnih nastupa na ovom takmičenju, Uraganke su se vratile za Srbiju i odlučile da se malo odmore pred letnju sezonu nastupa.

Kako stvari stoje, smeši im se i inostrana karijera, a ponude se ređaju iz dana u dan. Dakle, izvesno je da će imati više posla nego do sada. Zasluženo!

Predah od dosadašnjih obaveza članice benda "Hurricane", rešile su da naprave putovanjem u egzotične krajeve, a za idealnu lokaciju izabrale su Zanzibar. 

ivana nikolic u zanzibaru
printscreen/instagram 

Naravno, pratioci su jedva dočekali da vide kako se Uraganke ovde provode, ali fotografije jedne od njih, slobodno možemo reći da su zapalile Instagram.

Naime, Ivana Nikolić, očarala je sve pristune svojim izdanjima, a dok je dve slike objavila na svom profilu, koje su za samo par sati imale preko 50 hiljada lajkova, jednu je objavio njen dobar prijatelj i vokalni trener, Danijel Pavlović, inače brat naše poznate pevačice Marije Šerifović.

U objavi je napisao: "Jedna ekskluziva, pravo sa ZANZIBARA! Nisam odoleo!!!", na šta mu je Ivana odgovorila sa "Koliko te volim, au!"

Možemo slobodno reći da je seksi Ivana oduševila sve svojim vrelim izdanjima i još jednom pokazala savršenu liniju i zategnuto telo bez grama celulita. Vreme je iskoristila i da svoje telo ukrasi kanom, a sve je dokumentovala na Instagram storijima.

ivana nikolic zanzibar
printscreen/instagram 

"Top je Ivana", "Kakva cica", "Mnogo dobro izgleda", "Boginja", "Da svi vide kakva je srpska lepota"... samo su neki od komentara pratilaca.

Pevačica i te kako u uživa zasluženom odmoru, a još njenih fotografija iz Zanzibara možete videti u galeriji ispod: 

printscreen/instagram Ivana Nikolić u Zanzibaru