Vatrena trojka Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić su članice grupe "Hurricane" koja je za kratko vreme osvojila srca milionskog auditorijuma.

Naše devojke su privukle veliku pažnju regiona, ali i Evrope, nastupm na Evroviziji, a Ivana je za oko zapala i slavnom reperu Flo Ridi.

Atraktivna Ivana Nikolić, na svom licu imala je više estetskih intervencija, o čemu svedoče i njene fotografije iz mlađih dana.

Za raziliku od mnogih njenih koleginica, Ivana se ne srami i da to prizna. Ona nikada nije krila da je imala par zahvata na svom licu i telu, a izgleda da se ipak ponosi i svojim izgledom pre istih.

ivana nikolic
Instagram 

Uostalom, jedan pogled na njene nastupe, ali i na mreže, i jasno vam je da vatrena "Uraganka" nema nikakvih problema sa samopouzdanjem. Naprotiv!  

I ne samo to. Ona definitivno nema komplekse, budući da je danas bez problema na svojim društvenim mrežama objavila fotografije sebe, pre intervencija, na šta se skoro ni jedna njena koleginica nije usudila.

Upoređujući ove fotografije došli smo do evidentnog zaključka - Ivana se dosta promenila, a više njenih fotografija pre i posle pogledajte u galeriji:

Instagram, Youtube Pogledajte kako je nekada izgledala Uraganka

Da li vam je Ivana lepša sada ili pre? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje.