Devojke iz grupe "Hurricane" su se sjajno zabavljle tokom boravka u Roterdamu gde su nas predstavljale na pesmi "Evrovizije". Na društvenim mrežama mogli smo da vidimo kako su provodile vreme u back stage-u takmičenja, a sve su očarale svojom spontanošću i prirodnošću.

Između njih tri posebno se izdvojila Ksenija Knežević, naročito nakom videa koji je Marija Šerifović podelila na svom Tviteru.

Marija je Kseniji postavila jednostavno pitanje: "Ksenija šta si doručkovala?", i tada je dobila iskren odgovor koji je postao viralan.

"Jesam doručkovala, ali hoću još jednom da doručkujem, za svaki slučaj. Ovako, doručkovala sam kroasan, beli hleb, pa me grizla savest, pa sam uzela integralni hleb sa jajima i slaninom, pa sam rekla neka ide život kad sam već pojela i crni i beli hleb, pa sam uzela kroasan sa džemom od jagoda..."

"A koliko para trošiš na hranu?", nastavila je Marija.

ksenija knežević
Youtube 

U celu priču se ubacila druga članica grupe Ivana Nikolić koja je otkrila da Ksenija celu platu troši na hranu, na šta je Kneževićeva samo potvrdno klimnula glavom uz smešak.

Ksenija inače ne krije da je veliki sladokusac i da uživa u hrani, te smo često na snimcima mogli da je vidimo kako koristi svaku priliku da nešto prezalogaji, kako na probama, tako i pred sam izlazak na binu.

Podsetimo devojke su na pesmi "Evrovizije" osvojile 15. mesto, ali su oduševile svet svojom pojavom, nastupom i više nego zaraznom pesmom.

hurricane
Rolf Klatt / Shutterstock Editorial / Profimedia