Članice grupe "Hurricane" večeras nastupaju u finalu 65. "Evrovizije", koja se ove godine održava u Holandiji. Predstavnice Srbije suočile su se sa besramnim optužbama da im je pesma "Loco Loco" plagijat. 

Naime, fanovi italijanskog muzičara Luke Marcana, koji se predstavlja umetničkim imenom Aka 7even, u komentarima ispod objava o grupi "Hurricane" ne prestaju da postavljaju linkove njegove pesme "Loca", tvrdeći da su ga Ksenija, Sanja i Ivana pokrale.

hurricane
Profimedia 

Ono što, međutim, nisu istražili je to da je pesma koja predstavlja Srbiju izašla mnogo pre njegove.

Lukina numera je, naime, objavljena u aprilu mesecu ove godine, dok su devojke iz "Hurricane" objavile svoju pesmu još početkom marta.

Obe pesme imaju delove "ram-pa-pa-pam" i "loco" (u njegovoj verziji "loca"), dok drugih sličnosti nema.

Nakon što je na zvaničnom nalogu organizatora Evrovizije podeljen tvit jednostavnog sadržaja: "RAM BA BA BAM", uzvika iz pesme "Loco Loco", objava je postala najlakovanija na nalogu takmičenja.

Ispod pesme su se potom javili fanovi pevača Aka 7even, italijanskog muzičara, koji tvrde da je "RAM BA BA BAM" njegov zaštitni znak.

Naravno, osim što fanovi italijanskog pevača zatrpavaju tviter nalog "Evrovizije", ne postoji nikakva mogućnost da njihove tvrdnje o tobožnjem plagijatu urode plodom.

Naše predstavnice, podsetimo, danas nastupaju osme po redu, a pozvale su dijasporu da glasaju večeras za njih.