Sinoć su sve oči bile uprte u Hurricane. Čekali smo nastup kao na iglama, a devojke su još jednom dokazale da su pravi uragan na sceni.

Đuskale su, pevale, a publika kako na Evroviziji, tako i ispred ekrana gledala ih je bez treptanja. I svima su nam srca kucala kao jedno, a na mrežama se ređala podrška i komentari oduševljenja i podrške.

Naravno, prošle su u finale, potpuno zasluženo, a setite se da su im u februaru, kad se već znalo da će one predstavljati našu zemlju na "Evroviziji", kladionice su im predviđale - debakl.

Našle su se među deset odabranih, koje će iz drugog polufinala nastupiti i u finalu takmičenja za najbolju pesmu Evrope, dok su im kladionice pre tri meseca davale - poslednje mesto, od svih država učesnica.

Izgleda da važi ono - ko se zadnji smeje, najslađe se smeje!

Na Jutjubu Srpkinje beleže fenomenalne rezultate, pa se njihova pesma sluša više nego bilo koja druga iz sinoćnjeg polufinala, dok pregleda na njihovom nastupu ima više nego ostale zemlje koje su juče nastupale - i to zbirno!

Ne smemo zaboraviti ni Tviter na kom su do pre samo nekoliko dana bile razapete i gde su ih zvali "bugarskim maturantkinjama", a sada se ori sve od pozitivnih komentara.

Jedno je sigurno, a u tome su saglasni i stranci i naši ljudi - devojke su bile više nego sjajne.

hurricane
Profimedia 

Takođe, Ksenija, Ivana i Sanja vode i po broju fejvova na zvaničnoj strani "Evrovizije", pa se mnogi pitaju da li je to pokazatelj da će naše devojke u finalu biti u samom vrhu.

Samo možemo da kažemo još jednom ogromno BRAVO za "Uraganke" i nadamo se sjajnom plasmanu u finalu.