PRED CRVENI TEPIH ŠMINKER JE "URAGANKAMA" STAVIO NEŠTO NEOBIČNO NA NOGE: Ovaj TRIK treba da zna svaka žena!

Posebno korisno ukoliko imate neki svečaniji događaj poput venčanja ili krštenja...

Profimedia 

Cela Srbija sa nestrpljenjem čeka nastup naših predstavnica na pesmi Evrovizije. Šanse se menjaju iz minuta u minut, a evidentno je da su devojke iz grupe Hurricane ubole još jedan hit.

U Roterdamu je danima više nego vesela atmosfera, a Sanja, Ksenia i Ivana ponašanjem, dobrim raspoloženjem ali i lepotom definitivno su još jednom osvetlale obraz našoj zemlji.

Devojke su se na crvenom tepiku pojavile u zanosnim toaletama, a pred sam izlazak sredio ih je šminker Aleksandar Đikić.

hurricane
printscreen/instagram 

Na samom kraju, šminker je iskoristio lak za kosu koji je naprskao "Uragankama" po nogama, a mnogi su bili zbunjeni ovim trikom.

Ono što posredi su dve stvari - prvo, time je osigurao da tkanina nigde "ne beži", ali i još jednu više nego korisnu stvar - smanjio vidljivost eventualnog celulita.

Ovaj trik nije ništa novo u modnoj industriji i manekenke ga decenijama unazad koriste da prikriju celulit. Lak za kosu protiv celulita koristi se veoma jednostavno, bez neke prethodne pripreme ili podloge na nogama. 

Dovoljno je samo da ga nanesete na problematičan deo nogu tako što ćete ga isprskati po koži sa odstojanja minimum 15 cm, i onda ostati u tom položaju dok se potpuno ne osuši. Za to vreme ćete osetiti kako vam se koža zateže i ona postaje glatka.

Naravno, imajte na umu da ovo samo maskira problem. Rešenje je u pravilnoj ishrani i fizičkoj aktivnosti.

A pored laka za kosu, postoji još par brzinskih trikova protiv celulita:

  • Pošto hladna voda zateže kožu, najmanje pet minuta se tuširajte što hladnijom vodom (koliko god duže možete da izdržite, biće bolje), naročito deo tela na kom se vidi celulit.
  • Celulit je manje vidljiv na tamnijoj koži, pa možete da koristite kreme za potamnjivanje, ali gledajte da nijansa ne bude mnogo tamnija u odnosu na ostatak vaše kože, neka bude što prirodnija nijansa.
  • Kad nosite bele pantalone ili tanke, uske, primetili ste da se mnogim devojkama čak i tada ocrtava celulit. Zato obavezno ispod nosite najlon čarape, ukoliko je leto, isecite ih kao bermude i nosite ispod pantalona.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši