Srpska predstavnica na Evrosongu 2021. i članica grupe Hurricane Sanja Vučić ne odvaja se od italijanskog pevača Damijana Dejvia iz grupe "Maneskin".

Naime, naše devojke su i te kako zapažene od strane brojnih delegacija, a momak iz Italije nije ostao ravnodušan na Sanju, te svaki slobodan trenutak koristi kako bi se družio sa njom i provodili zajedno vreme, navodi Blic.

Navodno, na njegovo udvaranje Vučićeva nije ostala imuna, te je rešila da mu uzvrati.

- Pored restrikicije koje su na ovoj Evroviziji pod ogromnom snagom, italijanski predstavnik se ne odvaja od Sanje Vučić. Redovno dolazi na sve probe naše delegacije, a s obzirom na to da su u razdvojenim hotelima, oni se konstatno dopisuju preko telefona i dogovaraju kada mogu da se vide.

Ovo nije ostalo ne zapaženo od strane pojedinih novinara koji su primetili da između naše devojke i italijana postoje određene simaptije ili čak nešto više. Zato su na konferenciji za novinare pitali da li se radi o ljubavnoj vezi između nje i italijanskog pevača. Sanja je odgovorila da se radi o divnom mladiću - priča za "Blic" izvor iz naše delegacije.

damijan dejvi
printscreen/instagram 

Prilikom konferencije za štampu upitali su je o njihovom odnosu, a Sanja nije mogla da sakrije da joj se italijanska zvezda jako dopada.

- On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina - kroz smeh je pričala Sanja na sajtu "Wiwibloggs".

sanja vucic
Insatgram 

Kako dalje saznaje "Blic" šefica italijanske delegacije, Simona Martorelli se pozdravila sa našim predstavnicima uz opasku, kako naši izvođači divno razmenjuju energiju, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram Sanja Vučić i Damijan Dejvi

Naše predstavnice, članice devojačkog trija „Hurricane“, održale su svoju prvu tehničku probu za 2. polufinalno veče Pesme Evrovizije 2021, koje je na programu 20. maja, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku: