Grupa "Hurricane" stekla je veliku popularnost učešćem na Evroviziji, a nakon što su im se utisci slegli Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenia Knežević zahvalile su se na ogromnoj podršci koju su imale tokom takmičenja.

Uz zajedničku fotografiju celog tima opisale su kako se osećaju posle svega.

- Sada kad se završila ovogodišnja Evrovizija i kad su se slegli svi utisci, želele bismo da vam se zahvalimo na neizmernoj podršci, bezuslovnoj ljubavi i neograničenoj pozitivnoj energiji koju ste nam slali i koju nam uvek šaljete. Hvala vam što ste bili uz nas i što ste navijali za nas svom snagom, osetile smo to. Hvala na prilici da budemo spona balkanske krvi, da budemo jedno, kao što smo oduvek bili, poručile su devojke i dodale:

hurricane
Rolf Klatt / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Takođe, veliko hvala evrovizijskom timu na prilici da budemo ovogodišnje predstavnice naše zemlje na Evroviziji kao i celom timu koji je bio sa nama i uz nas u Roterdamu. Mi smo zadovoljne plasmanom, dalje nastavljamo još jače i bolje.

Iskoristile su priliku i da se zahvale Mariji Šerifović koja ih je bodrila u Roterdamu.

 - Posebna zahvalnost našoj dragoj Mariji Šerifović koja nas je iznenadila svojim dolaskom, bila nam ogromna podrška, dala nam je mnogo saveta i učinila ceo doživljaj zanimljivijim. Da nema svih vas, ne bi sve ovo imalo smisla. Volimo vas, napisale su devojke.

ATA Images/Antonio Ahel Hurricane