Članice grupe "Hurricane", Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić osvojile su 15. mesto na pesmi "Evrovizije". Osim besprekornim pevanjem, pažnju javnosti skrenule su atraktivnim fizičkim izgledom.

Potegla priča o tome kako su devojke nekada izgledale, a kako danas.

Ivana Nikolić nikada nije krija da je imala nekoliko estetskih zahvata, o čemu smo pisali.

- Ja sam ovan u horoskopu i volim da sve bude savršeno, rekla je Nikolićeva nedavno.

- Eto, ja sam popravljala nos i usta, dodala je.

Instagram, Youtube Pogledajte kako je nekada izgledala Uraganka

U javnost su isplivale i fotografije iz Sanjine i Ksenijine prošlosti, ali one nikada nisu pričale o tome da li su se podvrgle nekim korekcijama na licu i telu.

Njih tri nisu klasične "mršavice". One ne kriju da vole da jedu, a u tome najviše prednjači Ksenija koja je na "Evroviziji" i postala poznata po tome da "bira priliku" u kojoj će uzeti nešto da gricka, a video koji je nastao tom prilikom postao je viralan.

Devojke su u svojim intervjuima isticale kako nisu u potpunosti zadovoljne kako izgledaju.

Sanja se tako "žalila" da ima jake listove, Ksenija debele butine i dugačke ruke, Ivana nije zadovoljna svojim nogama, a nikada nisu ni krile da bi rado te stvari i promenile na sebi, prenose mediji.

hurricane
ATA Images/Antonio Ahel 

Ipak nismo mogli a da ne primetimo da je i Sanja pre izgledala drugačije. Ono što je primetno su svakako njena usta koja su danas nešto veća u odnosu na pre nekoliko godina. Sanja je tada preferirala i nešto drugačiji stil odevanja, nosila je prising na usni, a i stil njenog šminkanja je bio znatno drugačiji, dok se Ksenije nije previše promenila. Više fotografija pogledajte u galeriji:

Facebook Hurricane nekad i sad