Naše devojke su privukle veliku pažnju regiona, ali i Evrope, nastupom na Evroviziji, a Ivana je za oko zapala i slavnom reperu Flo Rajdi.

Američki reper ove godine nastupio je na Pesmi Evrovizije kao predstavnik San Marina sa pevačicom Senitom, ali je svu pažnju posvećivao našoj Ivani Nikolić iz sastava Hurricane.

Na njenom Instagramu je osvanula zajednička slika, ali i pregršt lajkova američkog repera na ostalim objavama atraktivne pevačice. Sada je otkrila da su ostali u kontaktu, ali i da joj piše "da se zaljubio u nju"!

"Priznajem ostali smo u kontaktu, odmah me je zapratio, a ja sam okačila fotografiju sa njim. Pohvalila sam njega i njegov rad, na šta mi je on rekao da je zaljubljen u mene. Oduševljen je našom pesmom i naučio ju je napamet", rekla je Ivana za informer.

Vatrena "Uraganka" je dodala da je "i ona odlepila za njim".

"Rekla sam mu otvoreno:'I ja sam se zaljubila u tebe'. Ja se malo šalim, ali dečko stvarno jeste zgodan, simpatičan i privlačan. On je jedan totalno normalan tip.

Baš bih volela da dođe ovde u Srbiju i ga ga ovde ugostim kako treba. Odvela bih ga na naše splavove, u srpske kafane. Dala bih mu da proba i rakiju.

Ma dolazak u Srbiju bi za njega bio nezaboravan, kao i svim svetskim facama koje kad dođu u Srbiju požele da se vrate", dodala je Ivana.

ivana nikolić
Rolf Klatt / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, devojke su na pesmi "Evrovizije" osvojile 15. mesto, ali su oduševile svet svojom pojavom, nastupom i više nego zaraznom pesmom.