HEJLI U NEPRIMERENOJ HALJINI ISPRED PREDSEDNIKA FRANCUSKE: "Brutalna si, ali ne možeš GOLA u Jelisejsku palatu"

Supružnici Hejli i Džastin Biber uživaju u čarobnom Parizu, a mlada manekenka je za posetu predsedniku odabrala i ne tako primerenu kombinaciju.

Agence / Bestimage / Profimedia 

Hejli Biber s pravom važi za jednu od najstilizovanijih dama, čime nas uvereva svakim svojim novim pojavljivanjem u javnosti. Tako je bilo i ovaj put. Iako je njen suprug, muzičar Džastin Biber bio bezbroj puta na meti prozivki zbog svog novog izgleda, Hejli blista pored njega i zadaje nove modne lekcije.

Globalno popularni par je u gradu svetlosti imao susret sa predsednikom Emanuelom Makronom i njegovom suprugom Brižit koji su pomno ispratili svetski mediji.

Za tu priliku, 25-godišnja manekenka je odabrala nude haljinu koja je izrezana tako da joj se vide trbušnjaci, a zatim uvrnut materijal seže oko vrata i na taj način prekriva grudi. Štikle koje se vezuju oko gležnjeva i elegantna ručna torba u konjak boji bili su pun pogodak!

hejli i dzastin biber u parizu krenula na susret sa markonom
Agence / Bestimage / Profimedia 

Izgleda da su Džastina Bibera ipak dotakli i pomerili svi negativni komentari vezani za njegov stil, pa je tako ovom događaju svojim odelom prirodao dozu ozbiljnosti, za razliku od njegove supruge Hejli. Džastin se pojavio u crnom odelu na sitne pruge i sportskim patikama, koje su ipak njegov lični pečat.

Komentari na mrežama bili su najviše na račun Hejline haljine. "Ovo od Hejli nismo očekivali, uvek se oblačiča u skladu s prilikom", "Kombinacija je za 10, ali ne i za posetu predsednika Francuske", "Brutalna si, ali ne možeš GOLA u Jelisejsku palatu" - samo su neki od komenara.

Istog dana, bračni par je izašao na večeru, a slavna mlada manekenka je tada uskočila u rozu haljinu sa šljokicama, dok se pevač vrlo brzo vratio svom fazonu i pojavio u baggy farmerkama i hoodie duksu. 

hejli i dzastin biber u parizu
Agence / Bestimage / Profimedia 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši