Navikli smo da nas mladi pevač Džastin Biber iznenađuje promenama imidža i frizure.

Od kratko podšišanog dečačića, preko prepoznatljivih šiški, pa sve do plave i duge kose, možemo reći da je pevač je isprobao gotovo sve stilove.

Skoro za svaku fotografiju sa dredovima prikupio je više od 3 miliona lajkova i brojne komentare svojih pratilaca, koji imaju podeljeno mišljenje o njegovom izgledu.

"Gde je nestao onaj slatki momak?", "Ovo kao da nije pravi Džastin", "Izgledaš kao da često konzumiraš marihuanu", "Ludi stil", "Živa legenda", "Naravno da imaš dredove kad si na odmoru", "Izgledaš kao australijski fudbaler", glasili su samo neki od komentara fanova.

Međutim, vizuelne transformacije pratile su i promene imidža, a Biber spada u grupu zvezda kojima su fanovi mahom sugerisali da izgledaju neuredno, pa čak i prljavo.

Zato i ne čudi što je poslednja transformacija pevača izazvala pravi bum na mrežama. Naime, Džastin je rešio da kosu uplete u dredove, a par fotografija sa novom frizurom postavio je na društvene mreže. 

dzastin biber
printscreen/instagram 

Inače, Biber je trenutno na odmoru sa svojom suprugom Hejli, a mnogi su komentarisali da je pevač imao sreće da nađe nekog ko ga toliko voli. Hejli ga je izvukla iz sveta droge i alkohola, te pevač ne krije da je izuzetno srećan u vezi sa njom. 

Sa druge strane, mnogi su komentarisali i da je Biber sa Hejli prošao različite faze, te da, iako deluju kao skladan par, često izgleda kao da još uvek nije na "dobrom mestu u životu", te da ima mentalnih problema.

Koliko će ga dugo držati najnovija faza ostaje da vidimo, a još njegovih fotografija sa novom frizurom pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram Džastin nova frizura

Da li vam se dopada novi izgled pevača? Glasajte u anketi i podelite sa nama mišljenje.