Početkom prošle godine 27-godišnji pevač Džastin Biber otkrio je kako mu je dijagnostikovana lajmska bolest. To je infekcija koju uzrokuje bakterija koja se prenosi ugrizom krpelja, a uobičajeni simptomi su visoka temperatura, glavobolja, malaksalost i kožni ekcemi.

Može da pogodi i nervni sistem pa se pevač boji kako će uticati na njega. Magazin USA Today piše kako Džastin želi da se posveti mentalnom zdravlju. Izjavio da zna kako je lajmska bolest pogodila neke od njegovih kolega pa se uplašio dugoročnog učinka bolesti na njegovo pamćenje i glas pa želi da se povuče iz muzike.

džastin biber
Instagram 

Džastin je objasnio kako je tokom 2019. godine patio od depresije kojoj nije znao uzrok, a onda su mu na lekarskom pregledu otkrili da ima lajmsku bolest i da se već godinama bori s teškim slučajem hronične mononukleoze koja je uticala na njegovu kožu, rad mozga, količinu energije i zdravlje uopšteno.

Zbog ispijenog izgleda Biber je bio na meti kritika. Njegovi pratioci govorili su kako je sve posedica uzimanja droge, dok se naposletku nije sam oglasio.

džastin biber
Instagram 

"Dok mnogi smatraju kako sam pod uticajem raznih opijata i da izgledam jako loše, istovremeno odbijaju da prihvate činjenicu da mi je dijagnostikovana lajmska bolest. Imao sam i hroničnu virusnu infekciju i mononukleozu koja je uticala na moj izgled, stanje, energiju, kožu i funkciju mozga", napisao je svojevremeno pevač na društvenim mrežama.

Nije poznato kako se zarazio lajmskom bolesti, a sada dobija odgovarajuću terapiju pa se nada da će njegovo zdravlje krenuti na bolje.

Velika podrška mu je njegova supruga, 24-godišnja manekenka Hejli Biber s kojom trenutno razmišlja o budućnosti. Strani mediji pišu kako se odlično slažu u braku kao i da razgovaraju o deci.

"Nadaju se kako će jednog dana biti blagoslovljeni prekrasnim detetom. Žele da se to dogodi što pre", rekao je izvor blizak supružnicima za strane medije.

džastin i hejli biber
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pevač je rekao kako želi da ima što više dece s Hejli, ali i da je svestan da ona prvo želi da postigne neke stvari u karijeri.

"Hteo bih da imam dece koliko god ih je Hejli spremna da rodi. Želim čitavo pleme dece, ali to je njeno telo i ona odlučuje. Mislim da bi ona htela da imamo nekoliko dece" priznao je pevač koji se venčao s Hejli potajno u septembru 2018. godine.