Od samog početka, veza Džastina Bibera i Hejli Bolvin bila je jedna od onih o kojoj se naviše pisalo. Svaki njihov korak bio je ispraćen budnim okom javnosti, a činilo se i da fanovi jednostavno nisu mogli da prebole raskid između pevača i nekadašnje Dizni slatkice Selene Gomez, te je mlada manekenka često bila meta hejt komentara ali i sajberbulinga.

Iako istina jeste da je u mnogim situacijama Hejli pokušavala da "imitira" Gomezovu, što nije promaklo obožavateljima nekadašnjeg para, zbog svih dešavanja morala je da reaguje i sama Selena, nakon što su fanatični fanovi svakodnevno zasipali društvene mreže novopečenog para negativnim komentarima.

Sama Selena teško je podnela raskid, pogotovo što je poznato da ju je Džastin varao upravo sa Hejli. I ne samo to. O njegovim eksplozivnim promenama raspoloženja nadugo se pričalo, a Selena je bezbroj puta u medijima isticala koliko ta veza nije dobra ni za jednu stranu, kao i da joj je trebalo mnogo vremena da se od svega toga oporavi.

To što je krenula napred, bio je jedan od najtežih i najvećih koraka u njenom životu, na koji se odlučila tek kada su je depresija i problemi sa bubrezima doveli do hospitalizacije. Džastinu je posvetila i nekoliko pesama, i to upravo one u kojima je govorila o "toksičnoj drugoj strani".

Hejli je ostala nema na sve prozivke tokom godina, ali ono na šta će jednom sigurno morati da progovori je Džastinovo nepoštovanje i užasno ponašanje prema njoj.

Naime, iako se smatralo da je Džastin više nego pažljiv prema Hejli, te se u brojnim stiuacijama u javnosti trudio da je zaštiti od paparaca i bio džentlmen za promenu, poslednjih dana na mrežama kruže snimci koji su potvrdili da u većini slučajeva Džastin ne samo da ne mari za Hejli već i da je veoma bezobrazan i bezobziran prema njoj.

dzastin biber hejli biber
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Džastin i Hejli Biber

Najviralniji snimak je onaj na kom pevač izlazi iz automobila i naglo zatvora vrata, ne obraćajući pažnju da je udario Hejli. Takođe su se pojavili i snimci gde je iz čista mira udario svoju suprugu dok šetaju, pa čak i gde beži od paparaca ostavljajući je iza sebe.

Brojni snimci potvrdili su Džastinove promene raspoloženja, a Hejlin govor tela neretko je ostavljao utisak straha, kao jednom prilikom na utakmici kada se manekenka radovala što ih pozdravljaju voditelji i spustila je ruke na Džastinova ramena, na šta je pevač nešto prokomentarisao, a Hejli povukla ruke zabrinutog izraza na licu.

Od samog početka prognoze da će njihov brak uspeti su veoma male, iako ih oni demantuju iz godine u godinu. Jedno je sigurno - Hejli Bibera obožava, a mi se samo nadamo da će se Džastin dozvati pameti i tretirati je kao suprugu, a ne kao državnog neprijatelja.