Influenserka i spisateljica Jasmina Šupeljak definitivno ume da izaberea, a njen stil je predmet zavisti mnogih devojaka na Instagramu, bez obzira da li nosi Pradu ili Zaru. 

"Kao i u ljubavi, i u modi je sve dozvoljeno, samo da niko ne utiče na vas! Sami birate ljubav, partnera, sami birate šta ćete obući na sebe. Uvek sam prihvatala smernice koje nameće promena mode kroz sezone, ali nikada nisam prihvatala trend kao takav, jer sam trendove prilagođavala sebi", rekla je Jasmina jednom prilikom i u potpunosti se slažemo sa njom. 

Koliko je transparentna osoba možete primetiti ako već sada posetite njen Instagram profil na kom deli svoj svakodnevni život. Ovoga puta je svojim pratiocima ostavila prostora da je pitaju šta ih je oduvek zanimalo, a ona je izabrala neka od najzanimljivijih.

Koliko se ljudi poistovećuje sa Jasmininim klasičnim stilom sa dozom ekstravagancije govori i pitanje pratioca da navede 5 odevnih komada koje svaka žena mora da ima u ormanu, a da nisu trenutni trend.

Po odgovoru Jasmine Šupeljak vidimo da je ovu temu već obrađivala.

"Da ponovimo lekciju sa prvog časa", započela je modna influenserka, a onda i navela komade koje smatra za večiti trend.

Koliko je puta naglasila da žene uvek treba da zavire u partnerom orman, govori i prvi na listi trendi komada, a to je muška bela košulja.

Za poslovni look, sledeće na listi su crne pantalone modela carrot koje svaka žena mora imati u ormanu kao "siguran" komad koji uvek izgleda dobro.

Treći na listi se mnogim damama ne dopada, a naročito ne muškarcima, a reč je o baletankama. Ipak, uprkos prozvanim pretežno omraženim trendom Jasmina voli rado da ih nosi. Haljina A kroja je takođe neizbežan deo ženskog ormana, kao i upadljivi komad nakita po kom je Jasmina autentična.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte njene predlog ovih obaveznih modnih komada koje svaka žena mora imati u svom garderoberu.

screenshoot/instagram Jasmina Šupeljak modne kombinacije